Latexmatrassen

Een goede nachtrust is belangrijk om de dag goed uitgerust door te komen. Dit kan alleen met een matras dat past bij jouw lichaam. De adviseurs bij Interieurwereld helpen je graag om tezamen met jou op zoek te gaan naar een matras die bij jou past. Vaak een lastige keuze, omdat het een aankoop is waar je het liefst jaren mee vooruit wil. Doe een gratis slaaptest om te zien welk matras het beste bij je past!

Lees meer

Duurzaamheid en matrassen recyclen

Wij zijn bewust bezig met het milieu. Daarom bieden we de mogelijkheid om de matrassen mee retour te geven. Wij zorgen ervoor dat de matrassen duurzaam gerecycled worden.

Gratis slaaptest en slaapadvies

Bij Interieurwereld kun je jouw slaap-DNA laten bepalen in een unieke testcabine. Deze digitale slaaptest van acht minuten bepaalt waar jouw lichaam ondersteuning nodig heeft. Een goede ondersteuning op de juiste plaatsen is belangrijk voor een goede nachtrust. Uit deze test blijkt dus wat jouw slaap-DNA is. Aan de hand hiervan kan onze adviseur met jou op zoek gaan naar het bed dat bij jou past. Nieuwsgierig geworden naar deze test? Lees dan hier er meer over.