Verkoper / assistent bedrijfsleider Pronto Wonen

Opleiding: MBO of hoger
Fulltime circa 39 uur per week

Kom jij werken bij Pronto Wonen Meppel? Pronto Wonen staat niet alleen bekend om zijn mooie meubelen, maar ook om zijn sfeervolle winkelbeleving. Het inspireren van onze klanten staat centraal. Ook vinden wij het belangrijk dat wanneer onze klanten binnenstappen zij zich welkom voelen.

Werken als assistent floormanager

Wanneer je bij ons komt werken, is geen dag hetzelfde. Als assistent floormanager ben jij medeverantwoordelijk voor de verkoop van de wooncollectie. Je bent actief op de winkelvloer, spreekt de klanten aan en luistert goed naar hun woonwensen en adviseert ze over ons uitgebreide assortiment.

Daarnaast zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en houdt zicht over de taken die gedaan moeten worden.

Je kunt verantwoordelijkheid nemen en in verschillende situaties ben je instaat om oplossingsgericht te handelen. Je bent verantwoordelijk voor de service-afhandeling naar onze klanten. Je hebt hierin een prettige, oplossingsgerichte gesprekspartner.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen, om ervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen. Dat kan onder andere via onze eigen Pronto Wonen Academy.
Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over ervaring in de detailhandel (verkoop);
  • Je bent representatief, hebt goede contactuele en commerciële eigenschappen en leidinggevende ambities;
  • Je kunt de verkoopleider assisteren en ondersteuning bieden aan het gehele team en de organisatie van de winkel;
  • Je kunt goed luisteren naar de klant en zet de klant op de eerste plaats;
  • Het werken met verkooptargets is geen probleem voor je;
  • Je kunt goed zelfstandig werken binnen een team;
  • Je staat open voor feedback;
  • De handen uit de mouwen steken is heel normaal;
  • Je bent je ervan bewust dat jij degene bent die het succes bepaalt. Iedere dag wil je jezelf opnieuw bewijzen;
  • Je bent bereid ook op zaterdag en een aantal koopzondagen te werken.

Wij zijn een leuk en gevarieerd team. Man, vrouw, jong en oud. We gaan er ook wel eens samen op uit. Wanneer wij onze doelen gehaald hebben, wordt het personeel getrakteerd op een etentje.

Word jij onze nieuwe verkoper/assistent bedrijfsleider?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV met recente foto naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Solliciteer nu!