Tafellampen

Deze lamp kun je neerzetten waar je wilt, verplaatsen en draaien hoe jij dat wilt. Een tafellamp is niet alleen dat leeslichtje voor als je ’s avonds op de bank zit, maar het kan ook een sfeervol en indirect licht.

Lees meer

108 resultaten

Pagina
per pagina

108 resultaten

Pagina
per pagina

Een tafellamp voor iedereen

Voordat je naar onze winkel gaat, of terwijl je door onze winkel loopt, is het handig om te bepalen welke stijl lamp je zoekt. Want er is genoeg aanbod. Je kunt gerichter op zoek gaan als je weet wat je wilt. Als je weet wat jouw stijl is. Daarnaast kun je ook van te voren bedenken wat voor materiaal je aanspreekt. Ga je bijvoorbeeld liever voor een stoffen lampenkap of voor een metalen?

Tafellampen en hun lichtbron

Bedenk goed waar je de lamp neer gaat zetten en wat voor een soort licht je daar zou willen hebben. Verdient de plek wat meer aandacht of wil je subtiel een plek wat extra nadruk geven? Naast het uiterlijk van de lamp, moet er ook een keuze gemaakt worden voor de soort lichtbron. Zoek je een direct fel licht of ga je voor een sfeerlamp? Wil je kunnen wisselen tussen beide opties, dan kan een dimlicht de uitkomst bieden.

Tafellampen bij Interieurwereld van de Belt

Lampen hebben wij in verschillende prijsklassen. Links bovenaan deze pagina kun je een filter gebruiken voor de prijs. Ontdek welke tafellampen wij hebben die past bij jouw budget! Of kom naar onze winkel en ervaar de sfeer die wordt gecreëerd bij een bepaalde lamp. Op deze manier is het makkelijker beoordelen of de lamp ook op de plek past die je in gedachten hebt.

Kortom, wij bieden een divers assortiment. Of je nu op zoek bent naar een felle leeslamp of meer een sfeerlamp, wij hebben het allemaal!

Meer verlichting in ons assortiment: