Hockers (banken)

Een hocker is niet alleen perfect voor decoratie in je interieur, maar ook ideaal om te gebruiken als voetensteun. Overdag pronkt de hocker naast je salontafel, ‘s avonds kom je er niet met je voeten vanaf! Wil je de hockers er in het echt bewonderen? Kom dan langs in de winkel!

Lees meer

58 resultaten

Pagina
per pagina

58 resultaten

Pagina
per pagina

Een hocker op drie manieren

Zoals eerder aangegeven is een hocker-poef multifunctioneel. Dit komt vooral omdat deze vrij klein is en hierdoor makkelijk inzetbaar.

Functie 1: een extra zitplaats. Omdat hockers vaak een zacht kussen bevat, is deze comfortabel om op te zitten. Heb je visite, dan schuif je deze er snel even bij.

Functie 2: een voetenbankje. Stel je hebt geen bank waar je languit op kan liggen of deze plek op de bank is al bezet. Hoe lekker is het dan als je na een lange dag werken thuiskomt en toch even met je voeten omhoog kan zitten? Een ultiem geluksmoment.

Functie 3: een bijzettafel. Zet er een dienblad op en klaar! Een extra tafel is geregeld. Of ben je de tijdschriften op de tafel zat omdat ze steeds in de weg liggen. Ook nu kan een poef de uitkomst bieden.

Weet je al waarvoor jij een hocker zou gaan gebruiken? Of zet jij ze in voor alle drie de doeleinden?

De perfecte plek en maat

Hockers hoeven niet alleen in de woonkamer te staan. Ook al hebben vele banken een bijpassende poef, je kunt deze ook in de slaapkamer of de leeshoek gebruiken. Ze komen in vele verschillende maten, kleuren en stoffen voor. Dit maakt het dat de hocker een veelzijdige meubelstuk is. Ben je op zoek naar een warme uitstraling, kijk dan eens naar onze hockers van stof. Past een luxe uitstraling beter in jouw woonkamer, kijk dan meer naar de leren uitvoeringen. Eén ding is wel duidelijk, de ideale hocker vind je in onze winkel.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan banken?

Deze bestaat uit: