Loveseats

Ben je op zoek naar een romantische loveseat, of eentje die in jouw design interieur past? Wij bieden verschillende soorten loveseats, die je ook nog eens naar wens kunt samenstellen! Voor een bijpassend bankstel, kijk bij alle banken.

Lees meer

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Waar komt de loveseat vandaan?

Het is niet bekend wie de loveseat heeft uitgevonden, maar wel voor wie. In de 17e eeuw droegen de dames van het hof grote jurken met hoepels en heel veel stof. Hierdoor was het zitten in een normale stoel vaak een uitdaging. Ik hoor je denken dat dit nog niet veel met de term ‘love’ te maken heeft en dat klopt ook. Deze term kwam pas tot zijn recht toen in de 19e eeuw mensen doorhadden dat je iemand op deze stoel het hof kom maken en dat je samen gezellig dicht op elkaar kon zitten.

Waar plaats je deze romantische stoel?

Een loveseat kan goed tot zijn recht komen als extra stoel naast de bank. Ideaal om samen romantische films te kijken. Maar heb je een grote slaapkamer, dan kan het hier ook een mooie aanwinst zijn. Dus heb je nog ergens een kleinere ruimte over en weet je niet zo goed wat je daarmee kan? Ga dan op loveseat jacht! Uiteraard zijn deze stoelen er in vele maten en stijlen. Je moet de stoel natuurlijk wel testen voordat je deze mee naar huis neemt, dus het testen wordt een knusse aangelegenheid. Maar wie vind dat nu erg?

Niet alleen maar roze

Als je denkt aan een loveseat, dan denk je al vaak aan de kleuren roze of rood. Gelukkig voor de mensen die liever voor een ander kleurtje gaan, er zijn genoeg variaties! Bij het grotendeel van onze merken kun je de bekleding zelf kiezen uit een hele hoop opties. Door deze opties weet je zeker dat er wel een kleur bijzit die jou aanspreekt.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan banken?

Deze bestaat uit: