Gelderland

Hoekbank 10010 Prime

Vanaf 9.390,00
Levertijd:10-12 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Hoekbank 10010 Prime

De Prime is een uitgebreid, innovatief modulair ontwerp van het ontwerpersduo Truly Truly. Het silhouet van de bank is vanuit alle hoeken bijzonder, karakteristiek en toch verfijnd. De bank is uitnodigend comfortabel. De dikke bijna wulpse zitting is zacht en toch architecturaal. De armkussens hangen over de rand van het slanke onderstel. Bij het ontwikkelen van de Prime is bijzondere aandacht besteed aan duurzame productie en materiaalgebruik. De
kussens, arm- en rugleuningen kunnen zonder veel omhaal los van het frame worden gehaald. Dit komt ten goede aan de levensduur en de onderdelen kunnen worden hergebruikt of gerecycled.

Meer informatie
SKU146748
Breedte470
Hoogte78
Diepte91
CategorieBanken
MerkGelderland
KleurLicht grijs
MateriaalStof
Woonstijl Design, Modern

Tot 7 jaar garantie


I CBW-garantie
Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.


II Premium All in House Service
All in House is een aanvullend full service programma dat de gebruikelijke 2 jaar garantie verlengd naar 5 of 7 jaar volledige garantie op de constructie en op de meeste beschadigingen en vlekken in de bekleding. Zitmeubelen van textiel, worden ter voorkoming van vlekken voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct en voor zitmeubelen van leder of lederlook ontvang je voor de gehele periode, speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.


Lees hier meer over All in House service.

Product tab levering content

Product tab onderhoud content