Henders & Hazel

Uitschuif-bartafel Metalox 140-190

1.699,00
Levertijd:2-4 weken
Contact
Hulp of advies nodig?

Metalo/metalox collectie   

Meubelcollectie Metalo van Henders en Hazel kenmerkt zich door een stoer design met een strak lijnenspel. De meubels zijn gemaakt van eikenhout in combinatie met eikenfineer en zwart metaal. De metalen poten van de meubels zorgen voor een robuust karakter wat de industriële woonstijl typeert. Er is keuze uit drie verschillende poten: X-poot metaal, V-poot metaal of V-poot metaal met houtinleg. De Metalo collectie bestaat uit diverse afmetingen dressoirs, tv-meubelen, kasten, wandplanken, eettafels, bartafels, wandtafels en salontafels.       

  • Eikenfineer in de kleur railway brown, gecombineerd met metaal in de kleur desert black     
  • V-poot metaal
  • Uitschuifbaar tot 190CM

Onderhoud:

Voor het onderhouden van de houten onderdelen, adviseren wij Natural Woodsealer. Deze kleurloze impregneerolie van Oranje Furniture Care biedt optimale bescherming tegen water, vet en olie. Gebruik de Wood Care Kit Natural Wood Sealer voor een complete onderhoudsbeurt. Deze set bevat een effectieve reiniger, een beschermingsproduct en een verzorgingsproduct voor houten meubelen. Reinig de houten onderdelen eerst met de Natural Wood Cleaner.

Henders & Hazel

Hou je van modern, landelijk, industrieel of een eigentijdse mix van stijlen? Dan moet je bij Henders en Hazel zijn! De meubels staan voor een karaktervol design die kwaliteit en duurzaamheid combineren. Bij Henders en Hazel kun je terecht voor losse meubelen of voor een compleet woonprogramma. Je maakt je interieur helemaal af door het uitgebreide aanbod aan accessoires. Ieder jaar worden er nieuwe woonprogramma’s geïntroduceerd met unieke meubels in diverse woonstijlen. Binnen de meeste programma’s kun je je interieur zelf vormgeven door te kiezen uit meerdere uitvoeringen, maten en kleuren om je eigen unieke meubel te creëren.

Wil je meer informatie over dit meubel? Kom naar onze winkel in Rogat-Meppel om kennis te maken met onze volledige Henders en Hazel collectie. Laat je adviseren door onze interieuradviseurs of plan een adviesgesprek.

 

 

 

Meer informatie
SKU36381006
Hoogte92
Breedte140
Lengte90
CategorieTafels
MerkHenders & Hazel
KleurNaturel, Zwart
MateriaalEiken, Metaal
Woonstijl Landelijk, Industrieel
VormRechthoekig
LevertijdSnel leverbaar

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Zorgeloos genieten vraagt om de juiste aanpak. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Of je nu bescherming, verzorging of reiniging nodig hebt. Wij hebben voor jou de beste tips en onderhoudsproducten voor hout, textiel, leder, matrassen en vloerkleden. 

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen