Draaifauteuils

Ben je toe aan een nieuwe relaxstoel? En heb je de ruimte? Dan is een draaifauteuil van Interieurwereld Van de Belt echt iets voor jou! De meeste draaifauteuils hebben wij op voorraad, hierdoor geniet je al binnen een paar dagen van jouw extra stukje woongenot. Liever eerst proefzitten? Kom langs in de winkel, onze woonstylisten helpen je graag bij het maken van de keuze.

Lees meer

153 resultaten

Pagina
per pagina

153 resultaten

Pagina
per pagina

Draaifauteuil: het moderne zitmeubel

Ben je op zoek naar een manier om meer comfort in je woonkamer te brengen? Dan is een heerlijke loungestoel zoals een draaifauteuil perfect voor jou! De draaifauteuil is in vele verschillende variaties beschikbaar, waardoor er altijd een te vinden is die past bij jouw woonstijl. Modern, luxe, tijdloos of juist een landelijke stijl? Interieurwereld heeft het allemaal. Je bepaalt zelf de samenstelling, de bekleding en de functies die de fauteuil biedt.

Voordelen van een draaifauteuil

Draaifauteuils bieden naast een ultiem zitcomfort vele andere voordelen. Zo neemt een draaifauteuil weinig ruimte in beslag, waardoor deze makkelijk in jouw interieur past. Een draaifauteuil is vooral een ideale oplossing voor kleinere woonkamers. Naast de minimale ruimte die de stoel inneemt helpt de draaifauteuil ook om gemakkelijk naar een bepaalde richting te kijken. Hierbij is het niet nodig om een andere zithouding aan te nemen. Bovendien biedt een draaistoel de mogelijkheid om op de juiste manier te draaien richting een gesprekspartner of bijvoorbeeld richting de televisie.

Automatisch terugdraaien

Bij Interieurwereld kun je terecht voor diverse draaifauteuils. Niet alleen hebben wij een ruim assortiment aan standaard draaifauteuils, ook kun je gaan voor fauteuils met een ‘return swivel function’. Draaifauteuils die over deze functie beschikken, hebben de mogelijkheid om terug te draaien naar de originele beginstand.

Draaifauteuils testen bij Interieurwereld

Naast dat de draaifauteuil een echte eyecatcher in de kamer is, geeft de fauteuil ook de optimale ondersteuning voor je lichaam. In onze showroom in Rogat-Meppel hebben wij een uitgebreid aanbod aan draaifauteuils staan. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar en helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte draaifauteuil! Maak hier je afspraak voor persoonlijk interieuradvies.