Draaifauteuils

Ben je toe aan een nieuwe relaxstoel? En heb je de ruimte? Dan is een draaifauteuil van Interieurwereld Van de Belt echt iets voor jou! De meeste draaifauteuils hebben wij op voorraad, hierdoor geniet je al binnen een paar dagen van jouw extra stukje woongenot. Liever eerst proefzitten? Kom langs in de winkel, onze woonstylisten helpen je graag bij het maken van de keuze.

Lees meer

119 resultaten

Pagina
per pagina

119 resultaten

Pagina
per pagina

Draaifauteuil: het moderne zitmeubel

De draaifauteuil is in vele verschillende variaties beschikbaar, waardoor er altijd een te vinden is die past bij jouw woonstijl. Modern, luxe, tijdloos of juist een landelijke stijl? Interieurwereld heeft het allemaal. Je bepaalt zelf de samenstelling, zoals bijvoorbeeld de bekleding.

Houd je vooral van languit relaxt liggen? Bepaalde draaifauteuils zijn goed te combineren met een bijpassende hocker. Doordat de voetensteun een los onderdeel is, hoeft die niet altijd voor de stoel te staan. Dit creëert meer ruimte. En de hocker is er altijd even makkelijk bij te pakken als je wel languit met je benen wilt liggen.

Waarom een draaifauteuil aanschaffen?

Ben je al een tijdje op zoek naar een manier om meer comfort in je woonkamer te brengen? Dan is een heerlijke loungestoel zoals een draaifauteuil de oplossing. Een voordeel is dat deze stoel niet veel ruimte in beslag neemt, waardoor deze makkelijk te plaatsen is. Vooral een ideale oplossing voor kleine woonkamers. In plaats van een bank, is het dus ook mogelijk om een comfortabele design draaifauteuil te plaatsen.

Draaifauteuils testen in onze winkel

Naast dat de draaifauteuil een echte eyecatcher in de kamer is, geeft de fauteuil ook de optimale ondersteuning voor je lichaam. Dit zorgt voor een zeer comfortabele zitting. Allemaal overtuigende reden om een fauteuil aan te schaffen.

Laat je in onze winkel inspireren door de verschillende draaifauteuils. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de fauteuil die het beste bij jou past.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan fauteuils?

Deze bestaat uit: