Hülsta

Wandmeubel Vision Now

Vanaf 3.192,00
Levertijd:10-12 weken
PLAN EEN ADVIESAFSPRAAK
Contact
Hulp of advies nodig?

Wandmeubel Vison is een onderdeel van het kastenprogramma Vision van de productlijn Now! by Hülsta. De Vision kast kun je zelf samen stellen uit diverse kleuren en uitvoeringen. De elementen zijn in vele lengtes en hoogtes beschikbaar, zo kan er altijd iets passends voor je gemaakt worden. De getoonde vanaf prijs betreft het wandmeubel in prijsgroep 1. 

  • Push-to-open systeem
  • Op de grond en/of hangend

Prijsgroep 1: wit lak, grijs lak en zijde grijs lak
Prijsgroep 2: hoogglans wit, hoogglans grijs, hoogglans zijde grijs, natuurlijk eiken en kernnoten

Hülsta
Hülsta, een Duitse kastenspecialist die speciaal meubelen op bestelling vervaardigen. De collectie van Hülsta bestaat uit kasten en bedden met daarbij vele toepassingsmogelijkheden. Je kunt geheel naar wens je eigen meubel samenstellen. Bovendien is er bij veel kastsystemen maatwerk mogelijk.

Verder staat Hülsta bekend om haar slimme maar vooral duurzame productieprocessen. Het bedrijf wil graag een steentje bijdragen aan de toekomst. Het merk gebruikt bijvoorbeeld geen hout uit het tropisch regenwoud, maar doorvoor in de plaats maken ze gebruik van gecontroleerde voorraden van duurzame bosbouw. Tot slot heeft Hülsta het volste vertrouwen in haar meubelen, vandaar dat het merk op alle meubelen een aankoopgarantie heeft van 5 jaar!

Wil je meer informatie over dit meubel? Kom naar onze winkel in Rogat-Meppel om kennis te maken met de collectie van Hülsta. Laat je adviseren door onze adviseurs, plan een adviesgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie
SKU112217
Breedte254,3
Hoogte213,7
Diepte52
CategorieKasten
MerkHülsta
KleurWit
MateriaalHout
Woonstijl Design, Modern

CBW-garantie


Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De belangrijkste CBW-garanties zijn:

  • 2-jaar volledige productgarantie
  • Veilige (aan)betaling
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

Lees hier meer over de CBW-garantie.

Producten die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen verzonden. Producten die snel leverbaar zijn worden binnen 2-4 weken bij u geleverd. Voor de overige producten is een indicatie van de levertijd aangegeven bij het product. Onze klantenservice informeert u na de bestelling wanneer het product naar verwachting bij u wordt geleverd. Uiteraard kunt u voor de te verwachten levertijd contact met ons opnemen via de mail [email protected].

Product tab onderhoud content