Tafels

Ben je op zoek naar een tafel voor je woonkamer of leefkeuken? Dan ben je bij Interieurwereld Van de Belt aan het juiste adres. Bij Interieurwereld Van de Belt vind je een uitgebreid assortiment tafels in alle woonstijlen.

Lees meer

Verschillende soorten tafels

Iedere tafel heeft zo zijn eigen functie. Interieurwereld biedt een divers assortiment uiteenlopend van eetkamertafels, bartafels, salontafels, tot een handige bijzettafel of wandtafel. De wandtafel, wordt ook wel sidetable genoemd, is ideaal om een lege muur op te vullen met sfeer. De wandtafel is aan te kleden met bijvoorbeeld een schilderij, fotolijsten of een decoratieve vaas. Daarnaast komt de opbergruimte in de sidetable vaak ook goed van pas!

Diverse stijlen

Naast de vele categorieën die we te bieden hebben, zijn daarin ook vele verschillende stijlen te vinden. Heb je de voorkeur voor een houten tafel die aansluit bij je landelijke interieur? Of ga je voor een tafel met een metalen onderstel dat een stoere uitstraling geeft aan je woonstijl? Bij Interieurwereld is voor iedere woonstijl een tafel te vinden.

Tafels in onze winkel

Of je nu op zoek bent naar een houten eettafel voor jouw landelijk interieur of een minimalistische bijzettafel voor je moderne woonkamer bij Interieurwereld Van de Belt vind je tafels in verschillende categorieën en woonstijlen. 

Weet je al welke tafel je wilt? Koop hem eenvoudig online! Wil je de tafel liever eerst bekijken? Kom langs in Meppel. Onze woonstylisten staan klaar om jou van persoonlijk advies te voorzien.