Aankomend stoffeerder

Interieurwereld biedt vacature aan voor werken en leren.
Ben jij de enthousiaste aankomend stoffeerder die het vak wil leren? Reageer dan snel!

Het leggen van alle soorten vloeren, het plaatsen van raamdecoratie en zonwering en het bezorgen en monteren van meubels en slaapkamers behoren tot je dagelijkse werk. Je bent zelfstandig en flexibel. Daarnaast ben je klantgericht en denk je in oplossingen.

Extra informatie BBL Woning-/projectstoffeerder

Als woning- en projectstoffeerder weet je alles van laminaat, trapbekleding en gordijnen. Jij levert en legt vloerbedekking, plaatst raambekleding en zonwering. Voor de uitvoering heb je allerlei gereedschappen en machines.

Beroepseisen

 • Jij kan goed meten en rekenen
 • Je werkt nauwkeurig en netjes
 • Je bent handig
 • Je bent klantgericht
 • Je bent communicatief vaardig

Wat bieden wij?

Je hebt kans op een vaste baan bij een professioneel familie bedrijf met een enthousiast en betrokken team!

School en werk

Deze opleiding duurt in principe 2 jaar. De definitieve opleidingsduur wordt bepaald tijdens het intakegesprek en is afhankelijk van individuele ervaring en behaalde diploma's/certificaten.

Als je kiest voor een BBL-opleiding, dan kies je voor een combinatie van werken en leren. Het is belangrijk dat je bij aanvang van de opleiding al een werkplek hebt gevonden, of dat je hier zicht op hebt. Dat kan met een betaalde baan, maar in sommige gevallen ook met een onbetaalde baan of op basis van een stageovereenkomst. Belangrijk is dat je voldoende uren werkt en dat de werkgever een erkend leerbedrijf is.

Op school krijg je theorie en praktijk door middel van lessen, praktijk en opdrachten. Bij het bedrijf voer je onder begeleiding praktijkopdrachten uit. Zoek je informatie over erkende leerbedrijven? Kijk op www.SHM.nl. Naast de onderwijsovereenkomst, die jij met het je opleidingsinstituut afsluit, worden een praktijk- en een arbeidsovereenkomst met het leerbedrijf afgesloten.

Inhoud van de opleiding

De opleiding bestaat uit drie delen, het basisdeel, het profieldeel en keuzedelen. Bij al die delen gaat het om het krijgen van kennis, inzicht, vaardigheden en gedrag. Dit heb je allemaal nodig om je toekomstig beroep goed uit te kunnen oefenen. De drie delen moeten afgerond zijn om een diploma te krijgen.

Je leert voorbewerkingen aan vloeren te verrichten en vloerbedekking leggen. Ook leer je raambekleding en zonwering plaatsen.

De algemene onderdelen van de opleiding zijn o.a.:

 • Loopbaan en burgerschap
 • Nederlands
 • Rekenen
 • Engels

Deze onderdelen worden apart afgetoetst. De praktijk wordt beoordeeld aan de hand van de beroepspraktijkvorming (BPV)-checklist. Deze wordt beoordeeld door je BPV-leraar en de begeleider uit de werksituatie. Als je alle onderdelen hebt afgerond krijg je je diploma.

Keuzedelen

Elke opleiding in het mbo biedt een aantal keuzedelen waarmee je je kennis en vaardigheden kunt verbreden of verdiepen. Bij de start van je opleiding krijg jij informatie over welke keuzedelen jouw opleiding biedt.

Wat wij vragen

 • Beschikbaarheid voor 4 a 5 dagen per week
 • Je hebt technisch inzicht en bent leergierigheid
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Een marktconform salaris
 • Een collegiale informele sfeer

Op zoek naar een nieuwe baan?

Je kunt gemakkelijk en snel solliciteren via onze WhatsApp! App jouw sollicitatie en CV naar +31 522 44 13 46. Stuur jij liever je sollicitatie via de mail? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in en wie weet tot snel!

Direct solliciteren