Relaxfauteuils

De fauteuils van Interieurwereld Van de Belt zijn niet alleen comfortabel, je haalt gelijk een blikvanger in huis. Benieuwd waar je allemaal uit kunt kiezen? Bekijk een selectie van onze collectie online of kom proefzitten in de winkel.

Lees meer

155 resultaten

Pagina
per pagina

155 resultaten

Pagina
per pagina

Relaxfauteuils voor optimaal comfort

Relaxfauteuils geven je genoeg ondersteuning om optimaal te genieten, onder andere door de verstelbare hoofd- en voetensteun. Hierdoor kun je heerlijk languit liggen. Als je hier eenmaal aan gewend bent, wil je niet meer anders! De relaxfauteuil valt niet meer uit je woonkamer te denken.

Een verscheidenheid aan relaxstoelen

Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden mogelijk, zoals een relaxstoel met een draaivoet, een hoge of lage rug of zelfs een fauteuil met een sta-op functie. Maar vooral de voetenbank maakt de relaxfauteuil helemaal compleet.

Door al deze mogelijkheden, is deze stoel compleet aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Interieurwereld biedt kwalitatief hoogwaardige relaxfauteuils die ondersteuning en comfort bieden om tot rust te komen.

Elektrische relaxfauteuil

Ben je op zoek naar een relaxfauteuil die elektrisch verstelbaar is? Dan kan Interieurwereld je hierbij helpen. De elektrische relaxfauteuils zijn eenvoudig te verstellen. Met één druk op de knop kun je al gebruikmaken van de voetensteun.

Stoffen of leren bekleding

Heb je al een idee hoe je wil dat je fauteuil eruit komt te zien? Of heb je al een bepaalde kleur in gedachten, zodat de stoel past bij je interieur? Interieurwereld heeft een breed assortiment met stoffen en leersoorten om uit te kiezen. Doordat je zelf jouw relaxstoel mag samenstellen, kun je het zo uniek maken als je zelf wil!

  • Een leren relaxfauteuil heeft het voordeel om makkelijk schoon te maken en gaat jaren mee.
  • Een micoleren relaxfauteuil heeft een samengestelde bekleding met een microvezel bovenlaag en een leren onderlaag. Dit maakt het dat deze relaxfauteuils soepeler en wat zachter zijn dan de leren relaxstoelen.
  • Een stoffen relaxfauteuil is sfeervol en geeft een warme uitstraling aan je interieur.

Advies voor de aansluitende relaxfauteuil

Het is belangrijk om de juiste stoel te kiezen. Een verkeerde zithouding kan namelijk nek-, rug- en schouderklachten opleveren. Daarom is goed advies zeer belangrijk. Onze ervaren adviseurs helpen je graag met het maken van de juiste keuze door deskundig advies te geven. Kom langs in onze winkel voor meer informatie en natuurlijk om de relaxfauteuils te testen!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan fauteuils?

Deze bestaat uit: