Ons assortiment kussens in heel gevarieerd. We hebben sierkussens verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen. Wil je een keer iets anders dan anders? Kies dan eens voor een ronde of langwerpige kussen. Of wissel effen kleur kussens af met kussens met een printje. Het kan allemaal! Kussens maken in ieder geval je woonkamer gelijk wat sfeervoller en gezelliger.

Lees meer

259 resultaten

Pagina
per pagina

259 resultaten

Pagina
per pagina

Meegaan met de nieuwste woontrends

Wil je graag meegaan met de nieuwste woontrends of vind je het leuk om soms te wisselen van interieurstijl, maar wil je niet helemaal je interieur over de kop gooien? De gemakkelijkste en goedkoopste oplossing is om de decoratie aan te passen. Door bijvoorbeeld andere kussens op de bank te leggen en door bijvoorbeeld de wand een andere kleur te geven, kun je woonkamer gelijk al een hele andere uitstraling krijgen!

Tip: kies voor een katoenen of linnen kussen als je voor een natuurlijke uitstraling wilt gaan. Of heb je meer de voorkeur voor een luxe uitstraling? Daar past vooral een kussen van velvet bij. Zo is er voor iedere woonstijl wel een bijpassende kussen te vinden!

Een sierkussen hier, een kussen daar...

Sierkussens komen vooral op de bank voor, maar ze kunnen in een fauteuil natuurlijk ook voor extra ondersteuning en kleur zorgen! Daarnaast passen sierkussens ook perfect bij één van de laatste woontrends: de eetkamerbank. Plaats sierkussens op een eetkamerbank, dat geeft net even die extra touch! Daarnaast kunnen sierkussens ook prima gebruikt worden om je bed een sfeervolle en uitnodigende uitstraling te geven.

Kussens & accessoires

Kussens gebruik je voornamelijk om meer sfeer en comfort te creëren. Naast kussens zijn er genoeg andere items om je huis sfeervol mee aan te kleden, zoals een kaarsen, vazen, een poef of een vloerkleed. Bekijk hieronder nog meer opties!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: