Wandlampen

Een wandlamp neemt niet veel ruimte in, maar is wel super handig. Saai hoeft een wandlamp tegenwoordig niet meer te zijn. Ze zijn er in allerlei soorten. Dus bij jouw interieur is dus ook zeker een passende wandlamp te vinden!

Lees meer

46 resultaten

Pagina
per pagina

46 resultaten

Pagina
per pagina

Kiezen voor de juiste wandlampen

Wandlampen bevinden zich (mits op de juiste plek geïnstalleerd) eigenlijk altijd in het gezichtsveld. Dit betekent dat ze opvallen. Kies daarom altijd voor een lamp die goed past bij de rest van het interieur. Voordat je een wandlamp aanschaft zijn er altijd twee vragen waar je over na moet denken. In welke ruimte heb ik de wandlamp nodig en waarvoor heb ik deze nodig?

Er zijn wandlampen waarbij het niet volledig draait om de helderheid van het licht. Bij deze lampen is het belangrijker dat ze decoratief zijn, denk bijvoorbeeld aan designlampen. Maar er zijn ook wandlampen die juist weer een hele ruimte kunnen verlichten. Mocht je meer op zoek zijn naar een tussenoplossing? Dan kunnen spotjes van toepassing zijn.

Hoe hoog hang je een wandlamp?

Basisregel nummer één is: zorg dat je nooit direct in de lamp/lichtbron kijkt. We kennen allemaal wel het gevoel van sterretjes in je ogen. Dat wil je liever zoveel mogelijk voorkomen. Onze tip is om de lamp ongeveer op ooghoogte te hangen.

Wandlampen bij Interieurwereld van de Belt

Twijfel je over het vinden van de perfecte wandlamp? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze. Hierbij is het makkelijk dat je foto’s meeneemt van de ruimte waar je de lamp wilt hebben. Zo is er een compleet beeld en is het makkelijker om samen op zoek te gaan naar de juiste wandlamp. De wandlampen in ons assortiment zijn van verschillende merken, zodoende zijn ze ook in verschillende prijsklassen beschikbaar. Geen behoefte aan advies? Je bent natuurlijk vrij om zelf door de winkel te lopen!

Meer verlichting in ons assortiment: