Vouwgordijnen

Meer sfeer in je huis creëren? Dat kan perfect met vouwgordijnen. Raambekleding zorgt er gelijk voor dat de ruimte aangekleed voelt. Overigens, vouwgordijnen zijn dé oplossing om het lichtinval en tegelijkertijd de inkijk te bepalen. Wij bieden een divers assortiment op het gebied van vouwgordijnen. Daarbij heb je ook nog keuze uit vele verschillende stoffen. Bij iedere interieurstijl is een bijpassende stof te vinden. Bovendien ben je bij Interieurwereld altijd verzekerd van kwaliteit. Dus ook van kwaliteit stoffen die ervoor zorgen dat jij jarenlang kan gaan genieten van jouw vouwgordijnen!

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De voordelen van vouwgordijnen op maat

✔ Verduisterende vouwgordijnen

✔ Verschillende kleuren en stijlen

✔ Vouwgordijnen op maat

✔ Op afstand te bedienen

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Kwaliteit stoffen

Bij Interieurwereld heb je keuze uit vele verschillende stoffen. Bij iedere woonstijl is wel een bijpassende stof te vinden. De kleur van de stof is heel bepalend. Als je bijvoorbeeld een landelijke interieurstijl hebt, passen daar vooral natuurlijke tinten bij. Vind je het lastig om te bepalen wat voor soort stof het beste past bij jouw interieur? Geen zorgen, onze medewerkers denken graag met je mee!

Vouwgordijnen assortiment

Bij onze vouwgordijnen zijn drie verschillende soorten transparanties verkrijgbaar: transparant, semi-transparant en verduisterend. Het hangt af van de ruimte en jouw behoefte welke soort transparantie het beste bij jou past. Bijvoorbeeld in een slaapkamer is het verstandig om verduisterende vouwgordijn te gebruiken, omdat een compleet donkere slaapkamer voor de beste nachtrust zorgt. Naast de slaapkamer, passen vouwgordijnen ook goed in de woonkamer. Hierbij raden wij aan om gebruik te maken van het meest transparante of semi-transparante vouwgordijn. Het ligt er net aan hoeveel waarde je hecht aan het lichtinval en hoe makkelijk er van buiten naar binnen gekeken kan worden.

Bedien je vouwgordijnen op afstand

Het gemak en comfort van de Luxaflex® PowerView® Automation voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Creëer de gewenste sfeer in iedere ruimte met slechts één druk op de knop zonder je plek te verlaten. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Hoe fijn is het dat je zelfs als je buiten de deur bent, je vouwgordijnen op afstand sluiten zodat het niet te warm wordt in je huis?

Laat je inspireren!
Vouwgordijnen Lookbook
Vouwgordijnen Lookbook 1
Vouwgordijnen Lookbook 2
Vouwgordijnen Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor vouwgordijnen op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak