Fauteuils

De stoel in de woonkamer waar je het liefst in zit, de heerlijke comfortabele fauteuil. Een relaxstoel waar je vele uren in doorbrengt. Interieurwereld biedt een verscheidenheid aan fauteuils, geheel samen te stellen naar eigen keuze. Onze adviseurs helpen je hier graag bij!

Lees meer

150 resultaten

Pagina
per pagina

150 resultaten

Pagina
per pagina

De voordelen van een fauteuil

Naast het grote voordeel waar fauteuils over het algemeen bekend om staat, het hoge zitcomfort, heeft het nog een voordeel. In vergelijking met een bank neemt een fauteuil weinig ruimte in beslag en zit het net zo comfortabel. Het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor twee fauteuils in plaats van een bank.

Welke fauteuil past bij mijn interieurstijl?

Op zoek naar een geschikte fauteuil die past bij jouw interieur? Dan ben je bij Interieurwereld aan het juiste adres. Bij ons vind je naast deze fauteuils ook relaxfauteuils, draaifauteuils, hockers en zelfs loveseats.

Deze stoelen vallen compleet samen te stellen naar eigen keuze, dus ook aansluitend bij jouw interieurstijl. Keuze uit verschillende uitvoeringen, stijlen en kleuren. Bij elke interieurstijl is er wel een geschikte relaxstoel te vinden!

Welke materiaalkeuzes zijn er voor fauteuils?

Er zijn vele variaties mogelijk voor deze relaxstoel. Liever een stoffen fauteuil met een warme uitstraling? Of geef je juist meer de voorkeur aan een variant van (kunst)leer die makkelijk te reinigen is? Onze adviseurs helpen graag met het maken van deze keuze.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan fauteuils?

Deze bestaat uit: