Fauteuils

De stoel in de woonkamer waar je het liefst in zit, de heerlijke comfortabele fauteuil. Een relaxstoel waar je vele uren in doorbrengt. Interieurwereld biedt een verscheidenheid aan fauteuils, geheel samen te stellen naar eigen keuze. Onze adviseurs helpen je hier graag bij!

Lees meer

196 resultaten

Pagina
per pagina

196 resultaten

Pagina
per pagina

Voordelen van een fauteuil

Een fauteuil is een ultieme relaxstoel die zich kenmerkt door het hoge zitcomfort. Naast de stijlvolle uitstraling is het ook een praktisch meubelstuk. In vergelijking met een bank neemt een fauteuil namelijk weinig ruimte in beslag. Een fauteuil is dé ideale oplossing voor een kleinere woonkamer. Door één of meerdere relaxfauteuils toe te voegen aan jouw interieur kun je eindeloos spelen met de opstelling en indeling van jouw interieur. 

Bekledingen voor een fauteuil

Op zoek naar een fauteuil die perfect past binnen jouw interieur? Bij Interieurwereld vind je ongetwijfeld jouw favoriete model! Je vindt bij ons een super brede keuze aan uitvoeringen, stijlen en kleuren die bij jouw persoonlijk stijl passen. Ga je voor één van onze prachtige stoffen of kies je luxueus (kunst)leer dat makkelijk te reinigen is? Er is genoeg keus, alles is mogelijk en iedere bekleding heeft zijn eigen voordelen! Onze adviseurs helpen je graag met het maken van deze keuze.

Bekijk onze fauteuils

Ons uitgebreide assortiment aan fauteuils bekijken? Bekijk onze collectie online of kom langs in onze woonwinkel in Rogat-Meppel voor deskundig advies en eindeloze inspiratie! Ons fauteuils assortiment bestaat onder andere uit: