Wanddecoratie

Wil je de kamer wat opvrolijken, maar niet met een te grote verandering? Dan kan je gemakkelijk van wanddecoratie wisselen. De ideale oplossing voor een kleine make-over! Zo kun je die kale lege wand opvullen met bijvoorbeeld schilderijen, klokken of een spiegel. Interieurwereld heeft een gevarieerd aanbod als het op wanddecoratie aankomt. Voor iedere woonstijl hebben wij wat te bieden!

Lees meer

185 resultaten

Pagina
per pagina

185 resultaten

Pagina
per pagina

Wanddecoratie

Schilderijen

Op zoek naar een prachtige ‘piece of art’ voor in je woonkamer? Wij zeggen doen! Een schilderij doet het heel goed voor de sfeer en daarnaast is die grote kale wand gemakkelijk op te vullen.

Een schilderij kan echt de eyecatcher van de woonkamer zijn. Door bijvoorbeeld het schilderij boven de bank of de eetkamertafel te hangen.

Klokken

Het is altijd fijn om te weten hoe laat het is. Een klok is niet alleen functioneel, maar ook zeker leuk als decoratie. Toch kijken we tegenwoordig stiekem vaker op onze telefoon om te zien hoe laat het is. Echter, een klok is zeker een decoratieve toevoeging! We hebben ze in vele verschillende soorten en maten.

Spiegels

Je kunt het zo gek niet bedenken, spiegels kunnen overal hangen. Van in de hal, woonkamer, badkamer, slaapkamer tot in het toilet. In iedere kamer een decoratieve toevoeging. Vooral handig in kleine kamers. Door een spiegel te gebruiken, lijkt de kamer optisch groter. Super handig dus!

Wanddecoratie als cadeau

Ben jij iemand die het moeilijk vindt om een leuk cadeau te verzinnen? Of ken jij iemand die binnenkort gaat verhuizen of die met een interieur make-over bezig is? Dan heeft Interieurwereld een origineel idee voor jou! Verras je dierbare met een cadeaubon. Een cadeaubon komt altijd goed van pas, omdat iedereen wel eens van interieur wil wisselen. En dat kan vooral goed door kleine dingen aan te passen, zoals door andere wanddecoratie te kopen!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: