Slaapbanken

Bespaar geld en ruimte met een slaapbank, het perfecte meubelstuk waarbij je zonder al te veel moeite een mooie bank omtovert tot een comfortabel bed. Interieurwereld Van de Belt biedt fraaie slaapbanken voor in ieder interieur.

Lees meer

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Voordelen van een slaapbank

Overdag kun je heerlijk relaxen op de bank en ’s avonds draai je de bank in een handdraai om naar je bed. We zetten alle voordelen van een slaapbank even voor je op een rijtje.

Voordeel 1
Het bespaart ruimte. Deze spreekt eigenlijk al voor zich. Want je hoeft niet een bed en een bank in de kamer te plaatsen. Helemaal geschikt is dit voor een studentenkamer of voor een logeerbed.

Voordeel 2
Net al even kort genoemd, maar het is een bed voor een logé. Misschien een vriend die onverwachts blijft slapen of je hebt geen extra kamer waarin je de logé kwijt kunt. Je hebt met deze bank in ieder geval altijd de mogelijkheid voor een echt bed. Want zeg nou zelf, een echt bed slaapt toch echt wel beter dan een bank.

Voordeel 3
Dat beter slapen brengt ons bij het laatste voordeel van een slaapbank. Je wilt je gast ook een comfortabele plek aanbieden. Verras je logé met een echt bed. Wie weet is hij/zij je zo dankbaar dat het ontbijt de volgende dag voor je klaarstaat (of de gast slaapt zo comfortabel dat hij niet voor de middag wakker te krijgen is).

Advies

Twijfel je of een slaapbank voor jou de oplossing is? Vraag advies aan onze adviseurs. Zij nemen je mee in het keuzeproces en zo werk je samen naar de perfecte oplossing. Vergeet niet dat een bedbank ook een goedkopere oplossing is, want je hoeft nu niet twee losse meubels aan te schaffen waardoor jij wat geld in je portemonnee houdt.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan banken?

Deze bestaat uit: