Barstoelen & krukken

In het assortiment barstoelen & krukken vind je luxe high-end barstoelen in een hotel chique stijl van JESS, maar ook betaalbare stylish barkrukken van Pronto Wonen. Voor ieder wat wils! Wil je de barstoel of barkruk in een interieur zien? Kom dan inspiratie opdoen bij Interieurwereld Van de Belt!

Lees meer

124 resultaten

Pagina
per pagina

124 resultaten

Pagina
per pagina

Barstoelen voor iedere woonstijl

Voor iedere woonstijl heeft Interieurwereld wel een bijpassende barkruk of barstoel. Weet jij wel wat echt het verschil hiertussen is? Het verschil is dat de barstoel wel een rugleuning heeft en de barkruk dus niet. Misschien goed om na te denken wat je precies wil.

Liever de voorkeur voor een stoere uitstraling zoals een barstoel bekleed met leer en bijvoorbeeld met een zwart metalen onderstel? Of ben je meer op zoek naar een industrieel of sierlijk design? Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door ons assortiment! Want naast deze barstoelen en – krukken, bieden wij ook nog bartafels aan. Houd je wel af en toe van een gezellige avond met vrienden of geef je soms een feestje? Dan is een bartafel met bijpassende barstoelen zeker een leuke optie!

Juiste zithoogte voor een barkruk

Hoe kies je de ideale barkruk? Het is niet zo lastig als je denkt. Een geschikte zithoogte is op ongeveer 28/30 cm afstand vanaf de bovenkant van het keukenblad. Nu je dit weet, kun je gericht op zoek gaan naar een geschikte barstoel.

Heb je toevallig hier online al een barkruk of barstoel gezien die je wel aanspreekt? Het design is niet alleen belangrijk, het zitcomfort ook! Daarom raden wij aan om te komen proefzitten in onze winkel om het echt te ervaren.

Tip: let op het zoeken naar de geschikte barstoel vooral op de vorm en niet direct op de stof. De meeste barkrukken zijn verkrijgbaar in vele verschillende stoffen. Het zal jammer zijn dat je die leuke barkruk voorbij te laten gaan, omdat de stof je niet aanstaat.