Bijzettafels

De bijzettafel is onmisbaar! Prachtig voor een vaas met bloemen of handig voor je tijdschrift. Bij Interieurwereld Van de Belt vind je een uitgebreide collectie bijzettafels voor elke woonstijl. Shop eenvoudig online of laat je inspireren in de winkel.

Lees meer

187 resultaten

Pagina
per pagina

187 resultaten

Pagina
per pagina

De woontrend: bijzettafels

Bijzettafeltjes passen niet alleen in de woonkamer, maar zijn ook zeer geschikt voor in de slaapkamer als nachtkastje. Toch komt de bijzettafel vooral in de woonkamer voor. Ideaal als een salontafel te groot is. Daarnaast is het tegenwoordig een trend om meerdere bijzettafeltjes met verschillende hoogtes te combineren met elkaar. Op deze manier kun je de bijzettafeltjes onder elkaar schuiven en neemt het weinig ruimte in beslag. Plus het voordeel dat het een speels effect geeft!

Toch op zoek naar een tafel met een groter oppervlak om iets op te zetten en wil je graag wat meer opbergruimte? Dan is het zeker even de moeite waard om bij onze salontafels te kijken!

Bijzettafeltjes in onze winkel

Interieurwereld heeft een breed en divers aanbod van bijzettafeltjes. Daarom is er bij iedere woonstijl wel een geschikte bijzettafel te vinden. Verschil in maten, kleuren, materialen en vormen. Tip: kies voor een glazen bijzettafel als je de aandacht graag op andere elementen in de kamer wilt richten. Bovendien past een glazen bijzettafel goed bij een strak modern interieur.

Neem gerust een kijkje in onze winkel en laat je inspireren door de combinaties die mogelijk zijn met de bijzettafeltjes. Onze adviseurs staan voor je klaar om eventueel tezamen met jou op zoek te gaan naar de perfecte bijzettafel voor jou.

Sommige bijzettafels horen bij een woonprogramma. Combineer de bijzettafel met de andere items uit het woonprogramma om het perfecte plaatje te creëren!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tafels?

Bekijk hier meer: