TV-meubels

Bij Interieurwereld Van de Belt vind je een ruim aanbod audio en tv-meubels. Of je nu van landelijk, modern of industrieel houdt, hier vind je jouw favoriet. Bestel eenvoudig online of kom langs in de winkel en laat je door onze woonstylisten adviseren.

Lees meer

186 resultaten

Pagina
per pagina

186 resultaten

Pagina
per pagina

Uitgebreid en divers assortiment

Ons assortiment tv kasten bestaat uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Wil je graag een modern en strak interieur? Dan past daar een tv-kast gemaakt van het materiaal hoogglans het beste bij. Of spreekt juist de landelijke en robuuste stijl jou aan? Dan raden wij het je zeker aan om een kijkje te nemen bij het assortiment van onze afdeling Pronto Wonen. Deze afdeling heeft namelijk vooral landelijke tv-dressoirs in het assortiment.

Spectral smart furniture

Heb je er eens over nagedacht om een tv-meubel te kopen zonder poten? Naast dat het modern staat, is het ook nog een super makkelijk om de vloer schoon te houden. Het grootste voordeel is toch wel dat de kabels niet meer in zicht liggen; dit straalt meer rust uit. Maar je moet er wel goed over nadenken waar je de tv-meubel zou willen ophangen, omdat je het niet zo snel kan verplaatsen natuurlijk.

Met het TV-meubelmerk Spectral smart furniture kunnen we een tv-meubel aanbieden inclusief beeld en geluid van Sonos of Samsung. Met de Spectral Smart meubelen kun je optimaal genieten van het prachtige geluid. Daarnaast zijn de artikelen van Sonos en Samsung ook nog eens los leverbaar en op voorraad.

TV-meubel combineren met…

Sommige tv meubels zijn onderdeel van een woonprogramma. Als je graag een compleet andere inrichting wil, kan je bijvoorbeeld meerdere meubels uit een woonprogramma aanschaffen. Op deze manier creëer je makkelijk een eenheid in je woonstijl.

Maar alleen met een tv-meubel ben je er nog niet. Kleed je tv-meubel aan met verschillende woonaccessoires om meer sfeer te creëren. Bekijk hier ons assortiment woonaccessoires.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan kasten?

Bekijk hier meer: