Houten Jaloezieën

Een strakke uitstraling met een natuur element, dat zijn houten jaloezieën. Kies voor houten jaloezieën als je warmte en sfeer in je huis wilt creëren. Jaloezieën kan in vele ruimtes worden gebruikt, van in de woonkamer, keuken tot in de hal of bijkeuken! Het lijkt misschien eerst een investering, maar je krijg er genoeg voor terug. Jaloezieën ogen mooi strak, omdat ze opmaat gemaakt worden. Bovendien blijft het tijdloos waardoor jij er jarenlang van kan genieten!

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De mogelijkheden van houten jaloezieën!

✔ Op maat te maken

✔ Stijvol en zorgt voor privacy

✔ Hoge kwaliteit hout in iedere kleur

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Collectie houten jaloezieën

Onze collectie houten jaloezieën worden op maat gemaakt en bestaan uit prachtig hardhout en modern imitatiehout. Dit zorgt voor een fraaie sfeervolle look en hoge duurzaamheid. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtstructuren. Bovendien heb je keuze uit een glanzende of matte afwerking. Houd je ervan om mee te gaan met de laatste trends? Tegenwoordig is zwart een populaire trendkleur voor houten jaloezieën.

Onder deze collectie vallen ook houten jaloezieën van Bamboe. Dit is het meest ecologisch verantwoorde natuurlijke basismateriaal, afkomstig van speciale plantages. Op deze manier zorg je voor een duurzaam element in je interieur!

Materialen

Naast houten jaloezieën zijn jaloezieën ook in aluminium of PVC verkrijgbaar. Heb je een moderne en strakke woonstijl met een luxe uitstraling? Dan sluiten aluminium lamellen hierop aan. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en zijn makkelijk schoon te houden. Of zoek je een luxaflex voor in de badkamer? Niet alle materialen kunnen tegen vocht, maar kunststof wel. Vandaar is dit materiaal een echte aanrader om in de badkamer te gebruiken.

Bedien je houten jaloezieën op afstand

Creëer de gewenste sfeer in iedere ruimte met slechts één druk op de knop zonder je plek te verlaten. Het gemak en comfort van de Luxaflex® PowerView® Automation voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Hoe fijn is het dat je zelfs als je buiten de deur bent, je houten jaloezieën op afstand sluiten zodat het niet te warm wordt in je huis?

Laat je inspireren!
Houten Jaloezieën - Lookbook 1
Houten Jaloezieën - Lookbook 2
Houten Jaloezieën - Lookbook 3
Houten Jaloezieën - Lookbook 4
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest houten jaloezieën op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen plaatsen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak