Vloerkleden

Een vloerkleed geeft warmte, maar vooral sfeer. Een echte toevoeging voor in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer. Interieurwereld heeft een divers aanbod van vloerkleden. In verschillende kleuren, effen of met een printje. Het kan allemaal. Tenslotte gaat het erom of het kleed past bij je interieur. Let vooral bij het kiezen op het formaat, materiaal en de stijl.

Waarom een vloerkleed in je huis?

Ontdek de voordelen van een vloerkleed!

✔ Zorgt voor veel warmte

✔ Voor ieders smaak een vloerkleed

✔ Geluiddempende werking

✔ Makkelijk te vervangen

Waarom een vloerkleed in je huis?

Vloerkleed in verschillende ruimtes

Vloerkleden zijn goed te gebruiken in verschillende ruimtes. In de woonkamer zorgt het voor een eenheid en daarnaast ook gelijk voor een kleine make-over.

Interieurwereld heeft vloerkleden in verschillende vormen, zoals ronde- of vierkante vloerkleden. Een vierkant kleed past ideaal bij de opstelling met twee 2-zitbanken of een hoekbank. Daarnaast valt het ronde kleed perfect te combineren met een ronde salontafel.

Naast de woonkamer, past een vloerkleed ook perfect in de slaapkamer. Plaats het vloerkleed half onder het bed. Dit is fijn in de winter wanneer de vloer koud aanvoelt. Op deze manier krijg jij geen koude voeten!

Tot slot is een vloerkleed ideaal in de kinderkamer. Kinderen houden van warmte, veiligheid en zachtheid. Op een heerlijk zacht kleed kunnen ze heerlijk vrij spelen.

Vloerkleed op maat

Met een vloerkleed kun je gemakkelijk verschillende elementen in je interieur met elkaar verbinden. De standaardmaten van een karpet zijn lang niet altijd passend. Kies daarom voor een vloerkleed op maat. Stel zelf bij Interieurwereld je unieke vloerkleed samen. Kies je favoriete kleur, de juiste afmeting en geschikte vorm. Vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. Bijna elke afmeting is mogelijk!

Plan vandaag nog een afspraak in voor jouw perfecte vloerkleed op maat!

Maak een afspraak

Vloerkleed kopen

Let bij het kopen van een vloerkleed op het formaat, het materiaal en de stijl. Vind je dit lastig? Onze medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen. Heb je hierboven een vloerkleed gezien dat helemaal past bij jouw interieur? Bestel het gemakkelijk online. Let wel goed op de afmeting! Een tip: zet een vak uit in je huis die even groot is als het vloerkleed dat je wilt kopen. Vul vervolgens het vak bijvoorbeeld met kranten. Op deze manier kan je goed zien hoeveel ruimte het vloerkleed in werkelijkheid inneemt, soms kan je hier namelijk op verkijken.

Vloerkleden combineren met...

Een kleed valt goed te combineren met andere woonaccessoires. Bij een vloerkleed in de woonkamer passen bijpassende kussens op de bank of een fijne deken waar je in de winter heerlijk warm onder kan kruipen. Bij een kleed in slaapkamer past bijvoorbeeld een bijpassende sprei voor op het bed.

Tip: laat een bepaalde kleur vaker terugkomen in de kamer om te zorgen voor meer eenheid.

Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Laat je informeren en adviseren door onze experts in de winkel. 

Plan direct een afspraak