Salontafels

Kies je voor een ronde of rechthoekige salontafel? Of wat dacht je van een setje? De leukste salontafels vind je bij Interieurwereld Van de Belt. Shop jouw favoriete salontafel online of kom langs bij ons in de winkel.

Lees meer

291 resultaten

Pagina
per pagina

291 resultaten

Pagina
per pagina

Een salontafel aanschaffen

‘Even’ een salontafel kopen klinkt zo makkelijk, maar niet voor iedereen is dat zo. Er kan worden gespeeld met verschillende vormen, materialen en kleuren. Deze elementen zijn bepalend voor de uitstraling.

Daarnaast zijn er enkel aspecten om over na te denken bij het kopen van een salontafel.

  • Welk materiaal en vorm spreken jou vooral aan? Wil je graag dat de salontafel goed matcht bij de meubels die er al staan, zoals de bank?
  • Hoeveel ruimte heb jij in de woonkamer en hoe groot kan de salontafel zijn? Als je dat eenmaal weet, kun je gericht op zoek gaan naar een bepaalde grootte.
  • Wat voor functie heeft de salontafel voor jou? Vind je het belangrijk om opbergruimte te hebben?

De trend

Door het zeer diverse assortiment van Interieurwereld, is er altijd een salontafel te vinden die bij jouw woonstijl en interieur past. Tegenwoordig is het combineren van meerdere kleine salontafels een echte trend. Daarnaast zijn salontafels ook goed te combineren met vloerkleden. Dit geeft een warm en knus effect.

Woonprogramma’s

Enkele salontafels horen bij een compleet woonprogramma. Een woonprogramma bestaat uit verschillende meubels met dezelfde stijl. Met het aanschaffen van items uit een woonprogramma, maak je het plaatje helemaal compleet! In onze winkel zijn de salontafels in verschillende studio’s te vinden. Hier zie je gelijk wat voor stijl er bij een bepaalde salontafel gecreëerd kan worden.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tafels?

Bekijk hier meer: