Tapijt

Ben je op zoek naar een tapijten vloer? Dan ben je hier bij Interieurwereld aan het juiste adres. Wij bieden een breed en divers aanbod. Tapijten vloeren staan vooral bekend om de sfeervolle uitstraling; het geeft al snel een heerlijk thuisgevoel. Benieuwd naar de voordelen van deze vloer? Dat lees je onderaan de pagina!

Zacht, warm en uitnodigend

Ontdek de voordelen van tapijt!

✔ Isolerende en geluiddempende functie

✔ Diverse soorten, kleuren en patronen

✔ De vloer is antislip

✔ Warme en gezellige uitstraling

Zacht, warm en uitnodigend

Soorten tapijten

Interieurwereld heeft vele verschillende tapijten in zijn assortiment, van diverse kleuren tot laag- en hoogpolig. Elke vloertype heeft zo zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Met hoogpolig tapijt creëer je gelijk meer sfeer en warmte, maar het is wel minder fijn om te stofzuigen dan laagpolig tapijt.

Een tapijtvloer wordt vaak gekozen voor in de slaapkamer, overloop, werkruimte of een kinderkamer. Een tapijtvloer is zeker kindvriendelijk. Het is antislip, geluiddempend en geeft een warm gevoel aan je voeten.

Tot slot is de kleur van het tapijt erg bepalend voor de sfeer in de kamer. Stem de kleur van het tapijt af op je behang, of juist net andersom. Heb je een kamer met lichte kleuren op de muur? Dan is het mogelijk om een donkere kleur uit te kiezen. Bij een kamer met gekleurde donkere muren past vooral een rustige basic kleur. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel niet te donker wordt. Iedereen wordt toch vrolijker en optimistischer van een lichte kamer?

Laat je inspireren!
Tapijt Lookbook
Tapijt Lookbook 2
Tapijt Lookbook 3
Tapijt Lookbook 4

Service: Opmeten en vloer leggen

In onze winkel kan jij je laten informeren over de vele mogelijkheden van alle soorten vloerbedekkingen. Een vloerbedekking is zeer bepalend voor de sfeer in de kamer. Daarom is het zeker een belangrijke keuze. Onze ervaring medewerkers staan voor je klaar om jou te adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Wij willen je graag ondersteunen bij het gehele proces. Daarom biedt Interieurwereld ook aan om de vloer te plaatsen. Met onze ervaren medewerkers kan je rekenen op uitstekende service!

Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Laat je informeren en adviseren door onze experts in de winkel.

Plan direct een afspraak