Slimme raambekleding

Bedien je raambekleding op afstand met Luxaflex® PowerView® Automation

Lig je net heerlijk in bed en realiseer je dat je de gordijnen in de woonkamer open hebt laten staan? Of stond je in de keuken en werd je verblind door de felle zonnestralen? In zulke situaties biedt slimme raamdecoratie de perfecte oplossing! Met slechts één druk op de knop kun je de gewenste sfeer creëren zonder je plek te verlaten. Het gemak en comfort van de Luxaflex® PowerView® Automation voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Of hoe fijn is het dat je zelfs als je buiten de deur bent, je op afstand je rolgordijnen nog sluiten zodat het niet te warm wordt in je huis?

Met je telefoon, je stem of afstandsbediening

Maak van je huis een slim en stijlvol thuis met Luxaflex® PowerView® Automation! Of je nu kiest voor bediening via de afstandsbediening, de handige PowerView® App op de telefoon of tablet of zelfs met je stem, dit slimme bedieningssysteem biedt ultiem gemak en controle over jouw Luxaflex® raamdecoratie. 

Bedien je rolgordijnen zelfs aan de andere kant van de wereld

Met PowerView® Automation kun je jouw Luxaflex® raamdecoratie moeiteloos en op afstand bedienen. Of je nu op kantoor bent of aan de andere kant van de wereld reist, met een druk op de knop van je smartphone, tablet of zelfs je stem, heb je volledige controle over je raamdecoratie. Laat de gordijnen omhoog gaan om het zonlicht binnen te laten of laat ze zakken voor meer privacy, allemaal met het grootste gemak. Houd inbrekers op afstand.

De perfecte sfeer op elk moment

Dankzij PowerView® Automation hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het creëren van de perfecte sfeer in je huis. Met de handige app kun je gepersonaliseerde scènes en tijdschema's instellen, zodat jouw raamdecoratie automatisch wordt aangepast aan jouw voorkeuren. Stel bijvoorbeeld in dat de gordijnen 's ochtends automatisch openen om je te begroeten met natuurlijk licht, of dat ze 's avonds sluiten voor een intieme en gezellige ambiance. Met PowerView® Automation wordt de juiste sfeer in elke ruimte gecreëerd, op elk gewenst moment.

Integratie van Slimme Raambekleding met Smart Home-Systemen

Een van de belangrijkste voordelen van slimme raambekleding is de integratie met smart home-systemen. Je kunt je raambekleding verbinden met platforms zoals Google Home, Amazon Alexa of Apple HomeKit, waardoor je ze kunt bedienen in combinatie met andere slimme apparaten in je huis.

Bespaar op energiekosten met slimme raamdecoratie

Met energiebesparende raamdecoratie kun je dankzij PowerView® besparen op je energiekosten. Door de raamdecoratie automatisch aan te passen op basis van de temperatuur en de hoeveelheid zonlicht, kun je de energiekosten verlagen en een comfortabelere leefomgeving creëren. Tijdens warme zomerdagen houdt de raamdecoratie de hitte buiten, terwijl het tijdens koude winterdagen de warmte binnenhoudt. Zo geniet je van een aangename temperatuur in huis en draag je ook nog eens bij aan een duurzamere wereld.

Bedien de volgende producten met de PowerView® Automotion:

Persoonlijk advies

Ontvang deskundig advies voor jouw Luxaflex® raamdecoratie in onze woonwinkel in Rogat-Meppel! Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie die past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar energie-efficiënte opties, privacy en beveiliging wilt verbeteren, of gewoon het gemak van slimme bediening wilt ervaren, wij bieden persoonlijk advies. Kom langs in onze woonwinkel en ontdek de mogelijkheden van Luxaflex® raamdecoratie voor jouw huis.

Maak een afspraak