Dressoirs

Onmisbaar in ieder interieur: het dressoir! Ideaal om je spulletjes in op te bergen en je accessoires en mooie vondsten op te tentoonstellen. Bij Interieurwereld Van de Belt vind je een ruim aanbod dressoirs en lage kasten. In alle woonstijlen en kleuren. Bekijk het aanbod online of kom langs in de winkel. 

Lees meer

239 resultaten

Pagina
per pagina

239 resultaten

Pagina
per pagina

Bijpassend woonprogramma

Wil je graag een compleet nieuwe inrichting in je woonkamer? Veel dressoirs maken deel uit van een woonprogramma. Een woonprogramma bestaat uit verschillende meubelen, maar met dezelfde stijl. Als je het lastig vindt om een nieuwe stijl te creëren, dan is het een eenvoudige optie meerdere meubels uit het woonprogramma te kopen. Zo weet je tenminste zeker dat het bij elkaar past! Maar natuurlijk staan onze ervaren adviseurs ook voor je klaar. Zij weten precies waar ze op moeten letten om te zorgen voor een eenheid in het interieur.

Dressoir sfeervol aankleden

Zonder accessoires is een dressoir zeker niet af! Een dressoir hoor je aan te kleden met verschillende decoratieve items. Boven een dressoir kun je bijvoorbeeld een spiegel, schilderij of klok plaatsen. Ook hebben we nog diverse andere wanddecoraties.

Je hoeft deze wanddecoraties niet persé op te hangen. Het staat ook leuk om een grote fotolijst of schilderij neer te zetten met bijvoorbeeld vazen of kaarsen ervoor. Met een schilderij of fotolijst kun je trouwens het geheel wat persoonlijker maken. Zeker een waardevolle tip! Hierdoor voelt de inrichting ook wat meer eigen.

Als je graag een open dressoir wilt, dan is het ook een optie om deze ruimte op te vullen met dozen of manden. Op deze manier heb je niet alle spullen in het zicht en oogt het wat rustiger. En toch kun je nog genoeg spullen opbergen ook al is het een open dressoir.

Samengevat, er zijn vele verschillende manieren om je dressoir sfeervol aan te kleden!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan kasten?

Bekijk hier meer: