Rolgordijnen

Een rolgordijn heeft voornamelijk een handige functie. Het zorgt voor verduistering of meer privacy. Rolgordijnen zijn globaal te verdelen in drie soorten: verduisterend, semi-transparant en duo-rolgordijnen. Bovendien passen rolgordijnen bij elke woonstijl omdat je kan kiezen uit een uitgebreide stoffencollectie van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hieronder in het lookbook een deel ons assortiment.

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De voordelen van rolgordijnen

✔ Verduisterende rolgordijnen

✔ Geschikt voor dakramen

✔ Rolgordijnen op maat

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Verduisterende en privacy functie

Denk bij het aanschaffen van een nieuw rolgordijn aan de functie die het moet hebben. Ben je op zoek naar een rolgordijn voor in je slaapkamer? Dan wil je vast graag dat het echt een verduisterende functie heeft zodat jij nog beter kan slapen. Een rolgordijn is handig bij ramen in een schuin dak of bij gordijnen die meer zorgen voor sfeer dan duisternis. Voor deze situaties zijn rolgordijnen de ideale oplossing!

Rolgordijnen zorgen naast een verduisterende functie ook voor meer privacy. Als je een rolgordijn zoekt voor in andere ruimtes, zoals de woonkamer, keuken of de zolder, dan kan je beter kiezen voor semi-transparante rolgordijnen. Op deze manier komt er toch nog genoeg lichtinval binnen om te zien en jij kan genieten van je privacy.

Een andere mogelijke optie is het kopen van een duo-rolgordijn. Dit wordt steeds populairder. Het lijkt op een jaloezie, maar heeft het gemak van een rolgordijn. Het bestaat uit twee banen stof die telkens afgewisseld worden. De ene baan is transparant en de andere heeft een verduisterende werking.

Breed en divers assortiment

Interieurwereld heeft een zeer breed en divers assortiment voor raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Onze adviseurs helpen jou graag tijdens een adviesgesprek met het kiezen van rolgordijnen die het beste bij jouw woonstijl passen. Rolgordijnen zijn bij Interieurwereld verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarom is er voor ieder interieur een geschikt rolgordijn te vinden!

Perfect fit raamdecoratie

Ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een kunststof of aluminium raamkozijn? Dan is Perfect Fit de oplossing. Perfect Fit van Zonnelux is mogelijk bij rolgordijnen, plissé, duette® en aluminium jaloezieën. Monteren duurt ongeveer vijf minuten, zonder gebruik van een boormachine.

Gordijnen van polyester

De rolgordijnen in ons assortiment zijn voornamelijk gemaakt van de stof polyester. Deze stof behoudt lang zijn kleur en vorm. Andere eigenschappen van deze stof zijn zachtheid en duurzaamheid. Kortom, polyester is het geschikte materiaal voor rolgordijnen. Het is kreukherstellend, tijdloos en kan jaren mee.

Vocht en vuilbestendige rolgordijnen

Raamdecoratie moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Je wilt natuurlijk niet dat je rolgordijn er lelijk uit gaat zien in een vochtige ruimte. Wij hebben daarvoor de oplossing: speciale vochtbestendige rolgordijnstoffen. Deze stoffen zijn ideaal te gebruiken in de badkamer of keuken. Maak het screenstof gemakkelijk schoon met een licht vochtige doek.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Vanaf de bank of vanaf je bed met één druk op de knop je rolgordijnen bedienen, hoe ideaal is dat? De elektrische rolgordijnen kun je met de Luxaflex® PowerView® Automation op afstand bedienen via een app of een afstandsbediening. Je hebt geen last meer van loshangende touwtjes of koorden die in zicht hangen. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Interieurwereld wil je van al het gemak voorzien. 

 

 

Laat je inspireren door onze zonwerende rolgordijnen op maat
Rolgordijnen Lookbook
Rolgordijnen Lookbook 1
Rolgordijnen Lookbook 2
Rolgordijnen Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor rolgordijnen op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak