Opbergkasten

Bij Interieurwereld Van de Belt vind je kasten in alle soorten en maten. Schep orde in de chaos en bewaar jouw spulletjes georganiseerd in een opbergkast van Interieurwereld Van de Belt. Shop online of kom langs in de winkel. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Lees meer

120 resultaten

Pagina
per pagina

120 resultaten

Pagina
per pagina

Creëer rust met een opbergkast

Alle losse spulletjes die overal maar in de kamer rondslingeren zijn jou een doorn in het oog. Of er komt visite en je wilt nog snel wat spullen uit het zicht halen. Een opbergkast biedt hier niet alleen de ruimte voor, maar staat ook mooi in elke kamer. Doordat de spullen voor het grotendeel van de tijd in de kast liggen, creëert het extra rust in de kamer. Dit geldt ook als jouw stijl zich omschrijft als recht en strak. Dan wil je niet alles in het zicht willen hebben liggen, maar juist netjes opgeruimd in een kast. Nog een ander voordeel van een opbergkast is dat door je spullen netjes op te bergen, de rest van je interieur beter tot zijn recht komt.

Rust en ruimte

Door een opbergkast te plaatsen in je interieur zorg je niet alleen voor rust en ruimte in de kamer zelf, maar juist ook in je eigen hoofd. Onderzoeken wijzen uit dat een opgeruimd huis ook zorgt voor een opgeruimder hoofd. Dit werkt uiteraard niet als je opbergkast één grote chaos is.

Variatie genoeg

In onze winkel vind je op meerdere afdelingen opbergkasten. Dit betekend opbergkasten in vele verschillende stijlen, maten en ook prijzen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat veel mensen bij Interieurwereld kunnen slagen. Onze adviseurs denken met je mee en weten precies de vragen te stellen zodat jij dingen ziet waar je eerder nog nooit aan gedacht had.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan kasten?

Bekijk hier meer: