Duette® Shades

Duette® shades zijn een steeds populairdere raambekleding aan het worden. Dat begrijpen wij zeker! Duettes® hebben bepaalde voordelen waar andere raambekleding moeilijk tegenop kan. Het heeft een isolerende functie en daarnaast is het zeer eenvoudig om met duettes® zelf je lichtinval en privacy te bepalen. Naast deze voordelen ogen duette® shades ook nog eens zeer strak. Wat wil je nog meer?

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De voordelen van Duette® Shades

✔ Duettes® hebben een isolerende werking

✔ Duettes® hebben een verduisterende werking

✔ Duette® shades zijn op afstand te bedienen

✔ Duette® shades hebben een top-down bottom-up functie

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Duette® shades in 3 variaties

Duettes® zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: transparant, lichtdoorlatend of met een verduisterende werking. Je kan spelen met het lichtinval en je privacy. Zeer handig dus! Interieurwereld heeft een breed en divers assortiment van duettes®, vandaar is er altijd wel een duette® te vinden die past bij jouw woonstijl.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Privacy en lichtinval bepalen

Duette® Shades kan je niet alleen naar boven en beneden schuiven, maar je kan de Duette® ook halverwege het raam neerzetten. Op deze manier kan je zelf je privacy regelen. Jij ziet wel wat er buiten gebeurt, maar de inkijk van buitenaf is beperkt. Ideaal voor in de woonkamer of keuken.

Bedien je raambekleding op afstand met Luxaflex® PowerView® Automation

Creëer de gewenste sfeer in iedere ruimte met slechts één druk op de knop zonder je plek te verlaten. Het gemak en comfort van de Luxaflex® PowerView® Automation voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Hoe fijn is het dat je zelfs als je buiten de deur bent, je op afstand je Duette® Shades nog kunt sluiten zodat het niet te warm wordt in je huis?

Breed en divers assortiment

Interieurwereld heeft een zeer breed en divers assortiment voor raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Onze adviseurs helpen jou graag tijdens een adviesgesprek met het kiezen van duette® shades die het beste bij jouw woonstijl passen. Duette® shades zijn bij Interieurwereld verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarom is er voor ieder interieur een geschikte duette® te vinden!

Laat je inspireren
Duette Shades Lookbook
Duette Shades Lookbook 1
Duette Shades Lookbook 2
Duette Shades Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor duette® shades op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak