Plissé Shades

Functioneel, trendy, decoratief en veelzijdig, dat zijn plissé gordijnen. Voor ieder raam is een geschikt plissé gordijn te vinden. Van rechte ramen, dakramen, plafondramen, ronde ramen tot grote ramen in een serre. Dat kan allemaal met een plissé gordijn.

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Ontdek de voordelen van een plissé gordijn op maat!

✔ Plissé gordijnen op maat

✔ Transparant en verduisterende functie

✔ Zijn op afstand te bedienen

✔ Een top-down bottom-up functie

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Top down en bottom up

De termen 'top down' en 'bottom up' spreken voor zich. Je kan niet alleen de maten zelf bepalen, maar ook hoever je de gordijnen open wilt hebben en op wat voor hoogte. Je kan bijvoorbeeld de bovenzijde van het raam openhouden om meer daglicht naar binnen te laten. Met de 'bottom up' kan je het plissé gordijn alleen in het midden van het raam hangen. Op deze manier heb je iets meer privacy en geniet je toch nog van het heerlijke daglicht. Kortom, bepaal zelf welke positie van het gordijn jij het fijnst vindt.

Perfect fit raamdecoratie

Ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een kunststof of aluminium raamkozijn? Dan is Perfect Fit de oplossing. Perfect Fit van Zonnelux is mogelijk bij rolgordijnen, plissé, duette® en aluminium jaloezieën. Monteren duurt ongeveer vijf minuten, zonder gebruik van een boormachine.

Perfect Click raamdecoratie

Met Perfect Click wordt de raamdecoratie op het raam bevestigd waardoor het raam zonder problemen open en dicht kan. Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd en waarbij de clips nauwelijks zichtbaar zijn. Perfect Click van Zonnelux is geschikt voor rolgordijnen, plissé 20 mm, duette® 25 mm en 16 mm/25 mm aluminium jaloezieën.

Perfect tape raamdecoratie

Plak bij Perfect Tape van Zonnelux de plakprofielen op het glas of raam. Het raam kan hierbij goed open en je hoeft niet te schroeven. Perfect Tape is leverbaar in combinatie met plissé 20 mm en duette® 25 mm en 32 mm.

Breed en divers assortiment

Interieurwereld heeft een zeer breed en divers assortiment voor raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien hebben we in ons assortiment speciale vochtbestendige en vuilafstotende plisséstoffen. Onze adviseurs helpen jou graag tijdens een adviesgesprek met het kiezen van plissé gordijnen die het beste bij jouw woonstijl passen. Plissé gordijnen zijn bij Interieurwereld verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarom is er voor ieder interieur een geschikte plissé gordijn te vinden!

Laat je inspireren door Plissé gordijnen op maat!
Plissé Shades Lookbook
Plissé Shades Lookbook 1
Plissé Shades Lookbook 2
Plissé Shades Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor plissé gordijnen op maat, dan komen wij bij je thuis de maten opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak