Wandkasten

Breng sfeer in je woning met een wandkast van Interieurwereld Van de Belt. Wij hebben een uitgebreid assortiment wandkasten: open of dicht, hoog en laag. Gebruik de wandkast als opbergmeubel voor je rondslingerende spulletjes of als toonkast voor je favoriete accessoires. Bestel eenvoudig online of kom langs in de winkel.

Lees meer

137 resultaten

Pagina
per pagina

137 resultaten

Pagina
per pagina

Een perfect opbergmeubel

Als je kiest voor een dichte wandkast heb je vaak zeeën van ruimte om je spullen op te bergen. Heerlijk toch als de spullen niet meer rommelig in het zicht liggen, maar wel voor het pakken als je het even nodig hebt. Hou je meer van het tentoon stellen van je spullen? Dan kun je ook kiezen voor een open wandkast. Hier laten mensen vaak hun mooiste spullen zien. Ook zorgt dit vaak voor wat extra sfeer in huis. Kies je liever voor iets meer mysterie? Dan kan een combinatie van een dichte en open wandkast iets voor jou zijn.

3D-tekening van de wandkast

Vraag jij je af of de kast wel past in jouw interieur? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Spreek dan één van onze adviseurs aan en ga samen op zoek naar de perfecte wandkast. Stel dat je daarna nog niet helemaal overtuigd bent, want dat kan. Dan kan onze adviseur een 3D-tekening maken van jouw kamer met daarin de kast die je voor ogen hebt. Zo krijg je een heel duidelijk beeld bij hoe het eruit gaat zien als je voor de kast kiest. Maar er is meer. Met een 3D-tekening zie je niet alleen hoe het kan worden, je voelt meteen de sfeer die de kast met zich mee zou brengen. Omdat je door het beeld heen kan, kun je de ruimte ook van alle kanten bekijken. Een 3D-tekening laten maken kan ook op afspraak.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan kasten?

Bekijk hier meer: