Slaapcollectie

Ben je op zoek naar een nieuw bedmatrasboxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichten? Dan ben je bij Interieurwereld aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en een vernieuwde showroom hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. Voor de mooiste slaapmerken en het beste slaapadvies moet je bij Interieurwereld zijn.

Lees meer

418 resultaten

Pagina
per pagina

418 resultaten

Pagina
per pagina

Goed slapen begint bij Interieurwereld

De slaapkamer is een van de meest essentiële ruimtes in huis, waar je niet alleen veel tijd doorbrengt, maar ook volledig tot rust komt en ontspant. Naast gezond eten en voldoende bewegen, is voldoende slaap van groot belang voor een energiek en vitaal leven. Een comfortabel bed speelt een cruciale rol in deze gezonde levensstijl en draagt bij aan een goede nachtrust. Bij Interieurwereld begrijpen wij dit als geen ander. Met jarenlange ervaring en een vernieuwde showroom hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. Ontdek het ultieme slaapcomfort bij Interieurwereld. 

Welk bed past bij mij?

Gemiddeld brengen wij acht uur per dag door in bed. In deze acht uur hoort je lichaam tot rust te komen, terwijl het de juiste ondersteuning krijgt. Een goed bed dat de juiste ondersteuning biedt aan jouw lichaam is dus erg belangrijk! Het voorkomt onrustige nachten of wakker worden met gevolg van nek-, schouder- of rugklachten. Met onze digitale slaapanalyse wordt in kaart gebracht welk bed (bodem en matras) het best bij jou past. Doe jezelf een plezier: kom langs bij Interieurwereld voor een gratis slaaptest en ervaar wat écht goed slapen is.

Hét beste slaapadvies

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Plan direct een afspraak

digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEK, Ergosleep, Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.