Kaarsen & houders

Kaarsen zijn echt een onmisbare woonaccessoire. Het zijn echte sfeermakers, wat ieder huis nodig heeft. Anders voelt het toch niet als een warm thuis? En vooral in donkere tijden, zoals in de herfst of winter, kun je wel wat sfeervol licht gebruiken! Bekijk hieronder ons brede collectie. Te verkrijgen in verschillende kleuren, groottes en vormen. Bij ons kun je voor elke interieurstijl geschikte kaarsen(houders) vinden!

Lees meer

120 resultaten

Pagina
per pagina

120 resultaten

Pagina
per pagina

Sfeervolle decoratie

Geen plek is te gek om kaarsen te plaatsen. Op de dinertafel, salontafel of in de vensterbank, het kan allemaal. In de vensterbank kunnen ze bijvoorbeeld mooi op grote kaarsenhouders geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat je de inkijk een beetje beperkt. Hoe handig is dat? Het staat sfeervol en het zorgt gelijk voor wat meer privacy!

Naast dat ze voor extra gezelligheid, sfeer en misschien wel romantiek zorgen, zorgen ze ook voor rust. Stel je komt na een lange dag thuis en bent toe aan wat rust. Je steekt de kaarsen aan die je op de salontafel hebt staan op een plateau. Vervolgens ga je op de bank zitten die gevuld is met zachte kussens en ga je onder een heerlijk dekentje liggen. Wat een heerlijk relaxmoment om tot rust te komen.

Tip: combineer kaarsen met verschillende hoogtes en plaats ze bijvoorbeeld op een plateau of schaal. De verschillende hoogtes zorgen voor een speels effect.

Kaarsen als cadeautje

Vind je het lastig om een leuk en origineel cadeautje te verzinnen? Dat is begrijpelijk, maar kaarsen in een neutrale kleur kunnen in ieder geval geen kwaad! Het is ook leuk om bijvoorbeeld geurkaarsen cadeau te geven. Dat heeft net weer even iets extra’s. Ben je er nog niet helemaal over uit of dit de geschikte optie is als cadeau, maar weet je wel zeker dat diegene ‘helemaal into interieur’ is? Dan is een cadeaubon ook zeker een originele optie!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: