Vinyl

Vinyl heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Dit komt doordat elke strook uniek is. De vloer is verkrijgbaar in vele verschillende variaties van hout, steen of abstracte dessins. Met een vinyl vloer kan je alle kanten op! Heb je een moderne woonstijl of meer klassiek? Door het brede en diverse assortiment is er altijd een patroon te vinden die past bij jouw woonstijl!

Jouw smaak, jouw stijl, jouw thuis

De voordelen van een vinyl vloer!

✔ Gemakkelijk in onderhoud

✔ Geschikt voor vloerverwarming

✔ Geluiddempende werking

✔ Keuze uit diverse kleuren en patronen

Jouw smaak, jouw stijl, jouw thuis

Breed en divers assortiment

Interieurwereld heeft een breed en divers assortiment van vinyl vloeren. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur voor een industriële woonstijl? Dan kan je kiezen voor een vinyl vloer met een betonlook. Of ga voor vinyl met een visgraat motief als je meer de voorkeur hebt voor een klassieke en stijlvolle woonstijl. Een ander voordeel is dat vinyl veel warmer aanvoelt dan echte vloertegels. Op deze manier profiteer je van de eigenschap van vinyl en van de uitstraling van vloertegels!

Laat je inspireren door vinyl vloeren!
Vinyl Lookbook
Vinyl Vloeren Lookbook 2
Vinyl Vloeren Lookbook 3
Vinyl Vloeren Lookbook 4

Service: Opmeten en vloer leggen

In onze winkel kan jij je laten informeren over de vele mogelijkheden van alle soorten vloerbedekkingen. Een vloerbedekking is zeer bepalend voor de sfeer in de kamer. Daarom is het zeker een belangrijke keuze. Onze ervaring medewerkers staan voor je klaar om jou te  adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Wij willen je graag ondersteunen bij het gehele proces. Daarom biedt Interieurwereld ook aan om de vloer te plaatsen. Met onze ervaren medewerkers kan je rekenen op uitstekende service!

Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Laat je informeren en adviseren door onze experts in de winkel.

Plan direct een afspraak