Vloerkleden

Breng wat extra sfeer in je interieur met een vloerkleed. Vloerkleden staan niet alleen heel mooi maar voelen ook lekker. Voor elke woonstijl hebben wij een passend kleed. Of je nu houdt van modern of landelijk of toch meer een industriële stijl hebt: een vloerkleed past in elk huis. Bij Interieurwereld Van de Belt hebben we een ruime keuze aan vloerkleden. Zit jouw maat er niet tussen? Kom dan bij ons langs in de winkel en wij maken voor jou een kleed op maat!

Lees meer

218 resultaten

Pagina
per pagina

218 resultaten

Pagina
per pagina

Vloerkleed in verschillende ruimtes

Vloerkleden zijn goed te gebruiken in verschillende ruimtes. In de woonkamer zorgt het voor een eenheid en daarnaast misschien ook wel gelijk voor een kleine make-over.

Interieurwereld heeft vloerkleden in verschillende vormen, zoals ronde- of vierkante vloerkleden. Een vierkant kleed past ideaal bij de opstelling met twee 2-zitbanken of een hoekbank. Daarnaast kun je een rond kleed perfect combineren met een ronde salontafel.

Naast de woonkamer, past een kleed ook in de slaapkamer. Tegenwoordig zie je steeds vaker een rond vloerkleed half onder het bed. Dit is fijn in de winter wanneer de vloer koud aanvoelt. Op deze manier krijg jij geen koude voeten!

Tot slot is een vloerkleed ook ideaal in de kinderkamer. Kinderen houden van warmte, veiligheid en zachtheid. Op een heerlijk zacht kleed kunnen ze heerlijk vrij spelen.

Vloerkleed kopen

Let bij het kopen van een vloerkleed op het formaat, het materiaal en de stijl. Vind je dit lastig? Onze medewerkers staan voor je klaar om jou te helpen. Of heb je hierboven al wel een tof vloerkleed gezien dat helemaal past bij jouw interieur? Bestel gemakkelijk online. Let wel goed op de afmeting! Een tip: zet een vak uit in je huis die even groot is als het vloerkleed dat je wilt kopen. Vul vervolgens het vak bijvoorbeeld met kranten. Op deze manier kun je goed zien hoeveel ruimte het vloerkleed in werkelijkheid inneemt, soms kun je hier namelijk op verkijken.

Vloerkleden combineren met…

Een kleed valt goed te combineren met andere woonaccessoires. Bij een vloerkleed in de woonkamer passen bijpassende kussens op de bank of een fijn deken waar je in de winter heerlijk warm onder kan kruipen. Bij een kleed in slaapkamer past bijvoorbeeld een bijpassende sprei voor op het bed.

Tip: Als je een bepaalde kleur vaker laat terugkomen in de kamer, zorg je voor meer eenheid.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: