Bedbodems

Een bedbodem is de basis van jouw bed. Het is belangrijk dat je een bodem kiest die aansluit op jouw slaapwensen. Naast bedbodems vind je bij Interieurwereld alle slaapkamerartikelen onder één dak. Onze speciaal opgeleide specialisten staan voor je klaar om het beste slaapadvies te geven.

Lees meer

23 resultaten

Pagina
per pagina

23 resultaten

Pagina
per pagina

Goed slapen begint bij Interieurwereld

Bij Interieurwereld onderscheiden we ons in het grote aanbod aan slaapkamer meubelen van de beste slaapmerken. Met een showroom van meer dan 1.000m2 kun je bij ons terecht voor de gehele inrichting van je slaapkamer. In ons assortiment vind je onder andere design bedden, luxe boxsprings en kledingkasten die geheel op maat samengesteld kunnen worden. Goed slapen begint bij Interieurwereld.

De lange levensduur van een bedbodem

Het grote voordeel van een bedbodem is dat deze bijna een dubbele levensduur heeft in vergelijking met een matras. Een matras moet je ongeveer om de tien jaar verwisselen, maar bedbodems gaat wel makkelijk 20 jaar mee.

Verschillende bedbodem soorten

Interieurwereld heeft verschillende soorten bedbodems. Een van de meest voorkomende is de lattenbodem en daarnaast de spiraalbodem. Niet helemaal weg van een ‘normaal’ bed, maar eerder van een boxspring? Dat is ook niet zo gek. Dit bedframe wordt de laatste tijd ook steeds meer gekocht. In de boxspring zit dus ook nog weer extra vering, wat extra comfort met zich meebrengt.

Lattenbodem

De lattenbodem komt het meeste voor. Het bestaat uit een houten frame met latten. Hoe meer latten, hoe beter het draagvermogen is en het geeft extra comfort. De opwaartse druk geven de gebogen latten extra ondersteuning.

Spiraalbodem

Een spiraalbodem heeft een open structuur wat zorgt voor een frisse en goed geventileerde spiraalbodem. Een goed ventilerende bedbodem is heel belangrijk, zodat het lichaamsvocht voldoende kan worden afgegeven aan de lucht.

Verstelbare bedbodem

Naast de bekende lattenbodem en spiraalbodem, heeft Interieurwereld ook verstelbare bodems. Deze zijn handmatige of elektrisch verstelbaar. Het voordeel van elektrische verstelbaarheid is dat je met één druk op de knop jezelf in de positie kan brengen wat je wenst. Heerlijk half rechtop zitten om te genieten van je favoriete boek of tv-serie? Dat kan met de verstelbare bedbodems.

Schotelbodem

Enkele kenmerken van deze bodem:

  • De open structuur zorgt voor een goede vochtregulatie.
  • Bepaalde zones zorgen voor extra comfort rond de schouders en heupen.
  • Doordat de schotels apart van elkaar kunnen bewegen, geeft de schotelbodem veel ondersteuning. Je lichaam komt op deze manier helemaal tot rust.

Boxspring

Naast bovenstaande bodems is er natuurlijk ook nog de boxspring. De boxspring bestaat uit drie onderdelen. Het onderstel, het matras en een topmatras. Het onderstel zorgt net zoals de bedbodems voor comfort en ondersteuning.

Hét beste slaapadvies

Interieurwereld beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk slaapadvies en een digitale slaaptest. Onze deskundige slaapadviseurs Harold, Yvonne en Jeanette staan voor je klaar om het bed van je dromen samen te stellen. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak

Plan direct een afspraak

Digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest.

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEKErgosleepPullmanen Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodems, bedtextiel, boxsprings, dekbedden, hoofdkussensledikanten, matrassen, topmatrassen, hoofdborden, slaapbanken en kledingkasten.

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.

Werkt Interieurwereld alleen op afspraak?

Nee, onze adviseurs staan tijdens onze openingstijden voor je klaar. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben of heb je behoefte aan een compleet slaapadvies? Maak dan een afspraak en laat je adviseren door onze deskundige specialisten.

Welke soorten bedbodems verkoopt Interieurwereld?

Wij bieden een breed assortiment aan slaapartikelen, zo bieden wij ook verschillende soorten bedbodems: lattenbodem, spiraalbodem, verstelbare bedbodem, schotelbodem en boxspring.