Zet zonder zorgen een raam open tijdens de warme zomermaanden, want dat kan als je horren voor de ramen hebt. Door middel van het plaatsen van een hor kan er toch nog frisse lucht binnen komen en het houdt tegelijkertijd het ongedierte buitenhouden.

Voor elk kozijn en elk raam

Ontdek de voordelen van horren!

✔ Horren op maat gemaakt

✔ Deur- en raamhorren

✔ Horren tegen hooikoorts

✔ Geen insecten, wel ventilatie en licht

Voor elk kozijn en elk raam

Soorten horren

Er zijn vier soorten horren: plissé hordeur, inzethor, voorzethor en rolhor. Welke hor het meest geschikt is, is deels afhankelijk van jouw raamtype. De plissé hordeur is geschikt voor een enkele en dubbele deur. De inzethor kan bij draai-kiepramen gemonteerd worden en de rolhor kan je toepassen bij zowel dakramen als plafondramen.

Geen insecten, wel ventilatie en licht

Horren houden de insecten buiten. Door gebruik van gaas met een fijne structuur, neemt het horrengaas weinig tot geen licht weg. Je kunt daarom optimaal blijven genieten van de zon en het daglicht in huis.

Anti-pollengaas

De inzethor en voorzethor zijn (tegen meerprijs) leverbaar met anti-pollengaas. De pollen hechten zich aan een speciale coating, waardoor er veel minder pollen binnenkomen. 

Horren in vele kleuren

De standaardkleur van het horrengaas is zwart. Je kunt ook kiezen voor een grijze uitvoering. Het kader is leverbaar in meerdere standaard kleuren, maar tegen meerprijs kan het systeem ook in iedere RAL-kleur geleverd worden.

Inzethor

Veel huizen hebben draai-kiepramen. Voor deze ramen zijn horren op maat heel geschikt. De inzethor kan gemonteerd worden zonder boren of schroeven. Deze horren zijn ideaal voor kunststof of aluminium kozijnen.

Laat je inspireren door horren op maat!
Horren Lookbook 1
Horren Lookbook 2
Horren Lookbook 3
Horren Lookbook 4
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen horren bij je thuis te plaatsen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak