Roomdividers

Bij Interieurwereld Van de Belt vind je roomdividers in verschillende woonstijlen. Zo weet je zeker dat er altijd een roomdivider tussen zit die het beste bij jouw interieur past. Laat je online inspireren of kom langs in de winkel om de roomdividers live te bewonderen.

Lees meer

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Roomdivider steeds populairder

Je ziet ze steeds vaker: roomdividers. Er zijn veel opties om je kamer in tweeën op te delen. Denk aan een opbergkast, boekenkast of een grote kledingkast. Een roomdivider wordt namelijk niet alleen maar gebruikt in de woonkamer. Ook de slaapkamer is een steeds populairdere plek om af te schermen. Waarom zou je een mooie grote ruimte opbreken in kleinere ruimtes? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel: om sfeer te creëren.

Praktisch

Ook al zou je bij een roomdivider misschien eerder denken aan onpraktisch, maar het tegenovergestelde is waar. Met deze kast heb je niet alleen opslagruimte of plek voor persoonlijke spulletjes, maar je creëert vooral sfeer. Grote ruimtes zijn vaak lastig om gezellig te maken. Door subtiel een roomdivider te plaatsen, los je dit gemakkelijk op. Ook zou je hiermee wat privacy kunnen creëren. Heb je bijvoorbeeld kinderen en wil je die soms lekker even hun gang laten gaan terwijl jij bijkomt van alle dagelijkse drukte? Zolang ze vol in je zicht zijn, krijg je geen rust. Met een roomdivider als scheidingskast, blijven je kinderen dichtbij, maar kun je ook heerlijk je eigen ding doen.

Plaatsen van een roomdivider

Voordat je overgaat tot aanschaf van deze kast moet je wel rekening houden met een aantal dingen. Je wilt bijvoorbeeld liever niet dat je een maat te groot koopt en deze deels in de looproute komt te staan. Maar het tegenovergestelde is ook onhandig. Ga je voor een open kast of kies je een gesloten variatie. Je wilt natuurlijk dat deze kast aansluit bij de stijl die er al is. Veel opties om over na te denken. Gelukkig denken onze adviseurs graag met je mee. Twijfel je nog steeds of dit wel de kast is voor jouw huis? Laat onze adviseurs je meenemen door hun gemaakte passende 3D-tekening. Een betere indruk kun je van tevoren niet krijgen.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan kasten?

Bekijk hier meer: