Twist Rolgordijnen

Wil je eens wat anders dan een standaard rolgordijn? Kies dan voor een duo rolgordijn. Een duo rolgordijn bestaat uit twee kleuren die over elkaar heen gaan op het moment dat je aan de ketting van het oprolsysteem trekt. Op deze manier bepaal jezelf hoeveel licht je wilt doorlaten.

Duo rolgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte met standaard ramen. Denk hierbij aan een woonkamer, slaapkamer, babykamer of kinderkamer.

Voor jouw gemak en veiligheid

De mogelijkheden van je duo rolgordijnen

✔ Flexibele lichtregeling

✔ Sfeer & privacy

✔ Trendy kleuren en dessins

Voor jouw gemak en veiligheid

Breed en divers assortiment

Interieurwereld heeft een zeer breed en divers assortiment voor raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Onze adviseurs helpen jou graag tijdens een adviesgesprek met het kiezen van duo rolgordijnen die het beste bij jouw woonstijl passen. Duo rolgordijnen zijn bij Interieurwereld verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Daarom is er voor ieder interieur een geschikt rolgordijn te vinden!

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Vanaf de bank of vanaf je bed met één druk op de knop je rolgordijnen bedienen, hoe ideaal is dat? De elektrische duo rolgordijnen kun je met de Luxaflex® PowerView® Automation op afstand bedienen via een app of een afstandsbediening. Je hebt geen last meer van loshangende touwtjes of koorden die in zicht hangen. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home.

Laat je inspireren door Twist Rolgorijnen
Twist Rolgordijnen - Lookbook 1
Twist Rolgordijnen - Lookbook 2
Twist Rolgordijnen - Lookbook 3
Twist Rolgordijnen - Lookbook 4
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Laat je adviseren door onze ervaren medewerkers. Zij staan klaar om jou te adviseren over het geschikte duo rolgordijn voor jouw woning! Als je kiest voor duo rolgordijnen op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak