Verticale Jaloezieën

Naast horizontale jaloezieën kan je ook bij ons terecht voor verticale jaloezieën. Verticale jaloezieën geven elk raam in het huis een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Strakke jaloezieën, eenvoudige bediening en elegante kleuren sluiten goed aan bij het opfrissen van een ruimte.

Verticale jaloezieën kunnen in vele kleine stappen worden versteld, waardoor jij je gewenste privacy en lichttoetreding kan regelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de verticale jaloezieën volledig in te trekken. Hierdoor kan jij genieten van een onbelemmerd uitzicht!

In ons assortiment zijn verticale jaloezieën verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals stof, aluminium en kunststof. Zo hebben we bijvoorbeeld ook in ons assortiment vocht- en vuilbestendige stoffen voor lamellen.

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De voordelen van verticale lamellen

✔ Duurzaam

✔ Op maat gemaakt

✔ Verticalle lamellen geven sfeer

✔ Automatische verticale lamellen

Laat je inspireren door onze Verticale Lamellen
Verticale Jaloezieën Lookbook
Verticale Jaloezieën Lookbook 1
Verticale Jaloezieën Lookbook 2
Verticale Jaloezieën Lookbook 3

Voor jouw veiligheid, gemak en op maat gemaakt

Dit doen wij bij je thuis!

Laat je adviseren door onze ervaren medewerkers. Zij staan klaar om jou te adviseren over geschikte verticale jaloezieën voor jouw woning! Als je kiest voor verticale jaloezieën op maat, dan komen wij bij je thuis de afmetingen opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen plaatsen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak