Deskundig slaapadvies

Slaapadvies op maat

Bij Interieurwereld begrijpen wij als geen ander dat een comfortabel bed van belang is voor een goede nachtrust. Met jarenlange ervaring en een vernieuwde showroom hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. Bezoek Interieurwereld voor deskundig slaapadvies, zodat je kunt ervaren wat écht goed slapen betekent.

Boek je persoonlijk slaapadvies

Onze slaapadviseurs

Interieurwereld van de Belt beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende modellen, materialen, stoffen en kleuren. Onze deskundige slaapadviseurs staan in onze winkel voor je klaar met persoonlijk, eerlijk en goed advies.

Yvonne

Yvonne

Slaapadviseur

Harold

Harold

Slaapadviseur

Siebrien

Siebrien

Slaapadviseur

Jeannette

Jeannette

Slaapadviseur

Onze slaapmerken

digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest. Bekijk deze video om te zien hoe een SLAAP-DNA® meting werkt.

Goed slapen begint bij Interieurwereld

Interieurwereld onderscheidt zich vanwege het uitgebreide aanbod van hoogwaardige bedden en boxsprings van top slaapmerken. In onze vernieuwde showroom vind je alles wat je nodig hebt voor de complete inrichting van je slaapkamer. Naast exclusieve bedden en comfortabele boxsprings, bieden we ook op maat gemaakte kledingkasten aan. Bij Interieurwereld ben je verzekerd van een goede nachtrust. 

De zekerheden van een bed kopen bij Interieurwereld

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en blijft. Daarom vind je bij ons niet alleen altijd de nieuwste collecties, maar ook uitstekende service en goede kwaliteit.

✔ Eerlijk en vakkundig advies

Bij Interieurwereld geven we echt deskundig slaapadvies. Onze speciaal opgeleide slaapadviseurs hebben tientallen jaren ervaring.

✔ Een gratis Check-Up service voor je huidige bed

Bij de gratis Check-Up service van Interieurwereld ontvang je duidelijkheid over de waarde en status van je huidige bed. Onze slaapexperts testen jouw huidige bed op diverse facetten die invloed hebben op een goede nachtrust.

✔ Slaapgarantie

Wij staan achter ons advies en de producten die wij op basis daarvan leveren. Mocht je niet tevreden zijn over de aankoop, we hebben 90 dagen omruilgarantie.

✔ Veilig kopen: wij zijn CWB-erkend

Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing.

✔ Eigen bezorg- en montagedienst

Onze monteurs plaatsen je bed of boxspring en zorgen ervoor dat je er zelf zo min mogelijk werk van hebt. Ze nemen al het afval mee en in overleg nemen ze de oude matrassen tegen een kleine vergoeding mee en voeren deze af.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Terwijl je liggend op bed ins onze cabine rustig een film kijkt over goed slapen, worden de drukpunten in je lichaam gemeten. Op basis van deze digitale analyse en het gesprek met onze adviseur wordt de ideale combinatie matras en bodem ingesteld. Zo kun je meteen ervaren wat ontspannen en goed liggen betekent.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodems, bedtextiel, boxsprings, dekbedden, hoofdkussensledikanten, matrassen, topmatrassen, hoofdborden, slaapbanken en kledingkasten.

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Interieurwereld biedt diverse topmerken aan zoals: Avek, Ergosleep, Eastborn, Morgana, Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel, hebben wij de nieuwste Auping Studio van Drenthe. Bekijk al onze slaapmerken.