Slaapadvies nodig? Ontdek de slaaptest van Morgana in Interieurwereld!

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze slaapadviseurs helpen jou zoeken naar het juiste bed. Kom proefslapen in onze unieke slaapcabine en ontdek met de slaaptest het matras dat het beste bij jouw lichaam past.

Welk matras past bij mij?

Gemiddeld brengen we acht uur per dag door in bed. In deze acht uur hoort je lichaam tot rust te komen, terwijl het de juiste ondersteuning krijgt. Een goed bed dat de juiste ondersteuning biedt aan jouw lichaam is dus erg belangrijk! Het voorkomt onrustige nachten of wakker worden met of als gevolg van nek-, schouder- of rugklachten en draagt bij aan een goede nachtrust. Met onze digitale slaaptest wordt in kaart gebracht welk bed (bodem en matras) het best bij jou past, terwijl jij rustig in de cabine ligt. Doe jezelf een plezier: kom langs bij Morgana Slapen bij Interieurwereld van de Belt voor een gratis slaaptest en ervaar wat écht goed slapen is!

Voordelen van onze digitale slaaptest

✔ Ervaar in 8 minuten wat een goed bed écht voor je doet
✔ Ontdek hoe je lichaam ontspant en de juiste houding aanneemt
✔ Ervaar wat goed en gezond slapen betekent met de juiste ondersteuning
✔ Krijg inzicht in hoe je jouw perfecte bed samen kunt stellen  
Dit perfecte bed wordt samengesteld op basis van de digitale analyse en bestaat uit een combinatie van de ideal bedbodem, matras, kussen, topper en meer.

Kom proefliggen in onze slaapcabine

Als je een nieuw bed wilt kopen is het belangrijk dat het matras met lattenbodem of boxspring je gedurende de nacht ondersteunen. Bij Morgana Slapen bij Interieurwereld van de Belt kun je het belang van de juiste ondersteuning aan den lijve ervaren! We nodigen je graag uit voor een gratis slaaptest in onze unieke slaapcabine. 

Wanneer je plaatsneemt in het bed in de cabine, worden onder andere je lichaamsbouw, je favoriete slaaphouding en je lichaamsprofiel in kaart gebracht. Uit deze data wordt jouw persoonlijke SLAAP-DNA® samengesteld. Zo krijg je advies over hoe jouw ideale bed wordt samengesteld (welk matras, welke bodem, de instelling van de bodem op basis van jouw lichaamsprofiel en meer). Met deze uitkomst kun je gericht op zoek gaan naar het perfecte bed!

Hoe werkt de slaapcabine?

Allereerst brengen we je slaapgewoonten in kaart tijdens een kennismakingsgesprek. Daarna mag je plaatsnemen in de slaapcabine. Het speciale proefbed meet de drukpunten van je lichaam en je lichaamscontouren. Dit gebeurt bij zowel een rug- als een zijligging. Vervolgens wordt automatisch het testbed ingesteld op basis van het profiel van jouw lichaam. Je merkt direct dat alle drukpunten verdwijnen en je ervaart meteen wat goed liggen is. Aan de hand van dit persoonlijke slaapprofiel, je SLAAP-DNA®, stellen we jouw ideale bed samen en helpen we je met het uitzoeken van de lattenbodem of boxspring die perfect bij je past.

Interieurwereld
Interieurwereld
Interieurwereld

Verzekerd van een goede nachtrust door gedegen slaapadvies

Zodra je bekend bent met je unieke slaapprofiel, kun je écht voelen wat het verschil is tussen een “gewoon” bed en een bed dat volledig afgestemd is op je lichaam en slaaphouding. Door jouw SLAAP-DNA® te meten weet je precies waar jij ondersteuning nodig hebt. Naar aanleiding van jouw unieke slaapprofiel stellen wij de bedbodem in en ga je het zelf ervaren! Daarnaast geven wij je graag advies over het comfort van het matras, een passend ergonomisch hoofdkussen en niet te vergeten het juiste dekbed.

Stel je eigen bed samen

Niet alleen je lichaam, ook je smaak is uniek! Kies je voor een boxspring of ga je voor een ledikant met bodems en een matras? Ook voor een uitgebreide collectie hoofdborden, stoffen, kleuren en poten kun je bij Interieurwereld Van de Belt terecht: alle combinaties zijn mogelijk! Zo kan jouw bed van binnen en van buiten helemaal naar jouw wensen worden aangepast. En terwijl je wacht op je nieuwe bed kun je alvast nadenken hoe je jouw nieuwe slaapkamer gaat inrichten. Is het tijd voor een slaapkamer make-over? Met meer dan 10.000 m2 aan woonplezier én een team van woonspecialisten vind je precies wat je nodig hebt om jouw slaapkamer een nieuwe look te geven.

Maak eenvoudig een afspraak online, dan maken wij alvast het bed voor je op. We kijken naar je uit, tot snel!

Interieurwereld is ook dé plek voor interieuradvies

Naast advies over jouw ideale bed kun je bij Interieurwereld terecht voor alles op het gebied van wonen. In maar liefst zeven verschillende afdelingen, verdeeld over ruim 10.000m2 woonplezier, vind je altijd dat prachtige bankstel, die stoere tafel, die comfortabele fauteuil of de perfecte verlichting voor jouw woning! Wil je graag advies bij het inrichten van je woonkamer, eetkamer of andere ruimte in je woning? Onze interieurstylisten staan voor je klaar. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak in!