Deskundig slaapadvies

Advies op maat

Interieurwereld van de Belt beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende modellen, materialen, stoffen en kleuren. Onze deskundige slaapadviseurs staan in onze winkel voor je klaar met persoonlijk, eerlijk en goed advies.

Plan direct een afspraak

In 5 stappen naar slaapadvies

 • 1

  Maak een afspraak voor slaapadvies

  Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

 • 2

  Kennismaken

  We nemen enkele dagen voor het advies telefonisch contact met je op voor een intake. Aan de hand van jouw wensen en eventuele klachten, inventariseren we welke slaapadviseur het beste bij jou past.

 • 3

  Jouw slaapwensen

  Eén van onze slaapadviseurs ontvangt je in onze winkel en brengt tijdens het slaapadvies je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart.

 • 4

  De slaaptest

  Met de digitale slaaptest van Ergosleep kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

 • 5

  De finishing touch

  Als finishing touch doorlopen we samen jouw persoonlijk SLAAP-DNA®. De uitkomst van de test vormt de basis van het persoonlijke slaapadvies. Ontdek samen met de slaapspecialist welke lattenbodem, boxspring, matrastype of hoofdkussen het beste bij jou past. Hierbij kun je de aankleding van het bed geheel afstemmen naar je eigen smaak.

digitale slaaptest

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning tijdens de digitale slaaptest.

Slaapkamer inrichten

Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras, boxspring of ga je de gehele slaapkamer (opnieuw) inrichten? Dan ben je bij Interieurwereld aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en een showroom van meer dan 1.000m2 hebben wij ruime kennis en aanbod op het gebied van slapen. 

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij bieden diverse topmerken aan zoals: AVEK, Ergosleep, Pullman enTempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel.

De zekerheden van een bed kopen bij Interieurwereld

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en blijft. Daarom vind je bij ons niet alleen altijd de nieuwste collecties, maar ook uitstekende service en goede kwaliteit.

1 Eerlijk en vakkundig advies

Bij Interieurwereld geven we echt deskundig slaapadvies. Onze speciaal opgeleide slaapadviseurs hebben tientallen jaren ervaring.

2 Een gratis Check-Up service voor je huidige bed

Bij de gratis Check-Up service van Interieurwereld ontvang je duidelijkheid over de waarde en status van je huidige bed. Onze slaapexperts testen jouw huidige bed op diverse facetten die invloed hebben op een goede nachtrust.

3 Slaapgarantie

Wij staan achter ons advies en de producten die wij op basis daarvan leveren. Mocht je niet tevreden zijn over de aankoop, we hebben 90 dagen omruilgarantie.

4 Veilig kopen: wij zijn CWB-erkend

Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing.

5 Eigen bezorg- en montagedienst

Onze monteurs plaatsen je bed of boxspring en zorgen ervoor dat je er zelf zo min mogelijk werk van hebt. Ze nemen al het afval mee en in overleg nemen ze de oude matrassen tegen een kleine vergoeding mee en voeren deze af.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Interieurwereld terecht voor slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor gratis slaapadvies. Of het nu gaat om een compleet nieuwe slaapkamerinrichting of wanneer je alleen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het perfecte matras, alles is mogelijk. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat zijn de kosten van slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een gratis slaaptest en slaapadvies. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning. Onze slaapadviseurs doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Wat is een slaaptest?

Met de digitale slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

Hoe lang duurt een slaaptest?

De digitale slaaptest in onze testcabine waarbij de drukpunten worden gemeten en waarbij je kunt ervaren wat echt goed slapen is, duurt ongeveer 8 minuten. Daarna gaan we in een adviesgesprek op zoek naar de boxspring, bed of matras dat het best bij jou past.

Welke slaapartikelen vind ik bij Interieurwereld?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een geheel nieuw inrichting voor jouw slaapkamer. Zo vind je bij ons bedbodems, bedtextiel, boxsprings, dekbedden, hoofdkussens, kasten, ledikanten, matrassen, topmatrassen, hoofdborden en slaapbanken.

Welke slaapmerken vind ik bij Interieurwereld?

Interieurwereld biedt diverse topmerken aan zoals: Avek, Ergosleep, Morgana, Pullman en Tempur. Naast onze vernieuwde Morgana winkel, hebben wij de nieuwste Auping Studio van Drenthe. Bekijk al onze slaapmerken.