Deskundig slaapadvies

Hét beste slaapadvies

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Menig mens wordt vermoeid of met spierpijn wakker. Onze speciaal opgeleide slaapexperts helpen je graag om hier verandering in te brengen.

In Interieurwereld kun je bij Morgana terecht voor een gratis slaaptest en slaapadvies. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning. Onze slaapadviseurs doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Plan direct een afspraak
 • 1

  Maak een afspraak voor slaapadvies

  Vul je gegevens en persoonlijke voorkeuren in via het afspraakformulier.

 • 2

  Kennismaken

  We nemen enkele dagen voor het advies telefonisch contact met je op voor een intake. Aan de hand van jouw wensen en eventuele klachten, inventariseren we welke slaapadviseur het beste bij jou past.

 • 3

  Jouw slaapwensen

  Eén van onze slaapadviseurs ontvangt je in onze winkel en brengt tijdens het slaapadvies je slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart.

 • 4

  De slaaptest

  Met de Morgana® slaaptest van Ergosleep® kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

 • 5

  De finishing touch

  Als finishing touch doorlopen we samen jouw persoonlijk SLAAP-DNA®. De uitkomst van de test vormt de basis van het persoonlijke slaapadvies. Ontdek samen met de slaapspecialist welke lattenbodem, boxspring, matrastype of hoofdkussen het beste bij jou past. Hierbij kun je de aankleding van het bed geheel afstemmen naar je eigen smaak.

Welk bed past bij mij?

Gemiddeld brengen we acht uur per dag door in bed. In deze acht uur hoort je lichaam tot rust te komen, terwijl het de juiste ondersteuning krijgt. Een goed bed dat de juiste ondersteuning biedt aan jouw lichaam is dus erg belangrijk! Het voorkomt onrustige nachten of wakker worden met of als gevolg van nek-, schouder- of rugklachten en draagt bij aan een goede nachtrust. Met onze digitale slaaptest wordt in kaart gebracht welk bed (bodem en matras) het best bij jou past. Doe jezelf een plezier: kom langs bij Morgana Slapen in Interieurwereld voor een gratis slaaptest en ervaar wat écht goed slapen is!

Alle bekende slaapmerken

Interieurwereld van de Belt is dé specialist op het gebied van slapen. Wij hebben 2 totaalconcepten; Auping Studio en Morgana Slapen. Bij Interieurwereld bieden we ook diverse andere topmerken aan zoals: AVEKErgosleepPullmanTempur en Treca Paris. Naast onze vernieuwde Morgana winkel hebben we ook de nieuwste Auping Studio van Drenthe! Hier ontdek je de gehele collectie van Auping, van bedden tot bed textiel. Voor vakkundig advies en de laatste trends ben je bij ons dus aan het goede adres! 

Maak kennis met onze deskundige slaapadviseurs

Interieurwereld van de Belt beschikt over een professioneel team van speciaal opgeleide slaapexperts, die alles weten over de juiste slaapoplossing. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verschillende modellen, materialen, stoffen en kleuren. Onze slaapadviseurs Harold, Jarwin en Yvonne staan in onze winkel voor je klaar met persoonlijk, eerlijk en goed advies. 

Plan een adviesgesprek

De zekerheden van een bed kopen bij Interieurwereld

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent en blijft. Daarom vind je bij ons niet alleen altijd de nieuwste collecties, maar ook uitstekende service en goede kwaliteit.

1 Eerlijk en vakkundig advies

Bij Interieurwereld geven we echt deskundig slaapadvies. Onze speciaal opgeleide slaapadviseurs hebben tientallen jaren ervaring.

2 Een gratis Check-Up service voor je huidige bed

Bij de gratis Check-Up service van Interieurwereld ontvang je duidelijkheid over de waarde en status van je huidige bed. Onze slaapexperts testen jouw huidige bed op diverse facetten die invloed hebben op een goede nachtrust.

3 Slaapgarantie

Wij staan achter ons advies en de producten die wij op basis daarvan leveren. Mocht je niet tevreden zijn over de aankoop, we hebben 90 dagen omruilgarantie. En bij Morgana zelfs 365 dagen omruilgarantie!

4 Veilig kopen: wij zijn CWB-erkend

Bij Interieurwereld kopen betekent veilig kopen, al meer dan 70 jaar. Interieurwereld is een CBW-erkende winkel, op al onze producten zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing.

5 Eigen bezorg- en montagedienst

Onze bezorgers brengen de nieuwe goederen bij jou thuis en zorgen ze ervoor dat je er zelf zo min mogelijk werk van hebt. Ook bieden we een extra optie waarbij onze bezorgers de goederen uitpakken, monteren en op de gewenste plek in het huis zetten.

6 Geen aanbetaling: betaal bij levering van de goederen

Bij aanschaf van nieuwe goederen hoef je bij Interieurwereld geen aanbetaling te doen. Je kunt de producten betalen als deze bij je thuis worden afgeleverd.

Veel voorkomende vragen

Hoe verloopt een slaapadvies?

Na het inplannen van een afspraak nemen we telefonisch contact met je op voor een intake. Vervolgens, tijdens de ingeplande afspraak, ontvangt een van onze adviseurs je in de winkel. Hier worden jouw slaaphouding en eventuele slaapproblemen in kaart gebracht. Er wordt een slaaptest gedaan, hier meten we jouw persoonlijke slaapprofiel. Als finishing touch wordt jouw persoonlijk SLAAP-DNA® doorlopen en zo ontdekken we wat het beste slaapadvies voor jou is. Maak een gratis slaapadvies afspraak en laat je adviseren door onze specialisten.

Wat zijn de kosten van slaapadvies?

Bij Interieurwereld kun je terecht voor een gratis slaaptest en slaapadvies. Kom proef liggen in onze unieke belevingsstudio en ervaar het belang van correcte ondersteuning. Onze slaapadviseurs doen er alles aan om jou het beste slaapadvies op maat aan te bieden. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Wat is een slaaptest?

Met de Ergosleep® slaaptest kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting, ook wel DNA-meting genoemd, ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Tijdens de 8 minuut durende test wordt jouw persoonlijk slaapprofiel opgemeten.

Hoelang duurt en slaaptest?

Een slaaptest duurt ongeveer 8 minuten. Met deze slaaptest meten we jouw persoonlijk slaapprofiel en kunnen wij door een meting van jouw lichaam het perfecte bed ontwikkelen. Door een postuurmeting ontdekken we welk matras of bed het beste bij jou past. Maak een gratis afspraak voor een slaaptest en vind het perfecte bed voor jou!