Gordijnen

Interieurwereld kan jouw interieur een heerlijke warme uitstraling geven met gordijnen. Onze collectie van kwaliteit gordijnen is breed en zeer divers, van tijdloze tot moderne stoffen. Daarom is er voor iedereen bij Interieurwereld een geschikt gordijn te vinden. Wij helpen je graag om een warm thuisgevoel te creëren!

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Voordelen van onze gordijnen

✔ Gordijnen op maat gemaakt

✔ Te bedienen via je app of tablet

✔ Verduisterende werking

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Functie gordijnen

Gordijnen zijn natuurlijk functioneel, ze houden het licht tegen, maar het zorgt ook gelijk voor meer sfeer in je interieur. Kies voor gordijnen als je sfeer een zeer belangrijk aspect in je woonstijl vindt! Bovendien hebben gordijnen ook nog een geluiddempend effect. Heb je een ruimte met een houten of betegelde vloer? Dan passen hier gordijnen goed bij!

Bedien je gordijnen op afstand

Het gemak en comfort van de Luxaflex® PowerView® Automation voegt een vleugje luxe toe aan je dagelijkse leven. Creëer de gewenste sfeer in iedere ruimte met slechts één druk op de knop zonder je plek te verlaten. Het is de ultieme keuze om jouw woning te transformeren naar een smart home. Hoe fijn is het dat je zelfs als je buiten de deur bent, je gordijnen op afstand sluiten zodat het niet te warm wordt in je huis?

Gordijnstoffen

Gordijnen zijn in verschillende stoffen beschikbaar. Elke stof heeft zo zijn eigenschappen. Hieronder staat per stof aangegeven wat de eigenschappen zijn.

Katoenen gordijn

Katoen is een soepelvallende en luchtdoorlatende stof. Bovendien is het ook nog eens kreukherstellend. Zeer handig dus! Echter, een andere eigenschap is dat katoen wat gevoeliger is om door de jaren heen te verkleuren.

Linnen gordijn

Als jij je snel stoort aan kreukels, is linnen niet de perfecte optie voor jou. Kies je voor linnen, dan kies je voor natuurlijke materialen en kleuren.

Polyester gordijn

Polyester is een synthetische stof. Het heeft als eigenschap dat het een lange levensduur heeft en dat het slijtvast is. Deze stof behoudt langere tijd zijn vorm en kleur.

Laat je inspireren door onze gordijnen op maat collectie
Gordijnen Lookbook
Gordijnen Lookbook 1
Gordijnen Lookbook 2
Gordijnen Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor gordijnen op maat, dan komen wij bij je thuis de maten opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen gordijnen bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak