Spiegels

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken, spiegels hangen overal. Van in de woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer of in het toilet. Een spiegel is in iedere kamer een decoratieve toevoeging. We hebben een gevarieerd en groot assortiment van spiegels, daarom is er voor ieder wat wils. Van grote tot kleine en ronde of rechthoekige wandspiegels, Interieurwereld heeft het allemaal!

Lees meer

32 resultaten

Pagina
per pagina

32 resultaten

Pagina
per pagina

Wandspiegel

Voordelen van een spiegel

Een van de voordelen van een spiegel is, dat het de kamer optisch groter laat lijken. Ideaal dus om in een kleine kamer een grote wandspiegel op te hangen!

Bovendien is een spiegel de ideale oplossing op een lege muur op te vullen. Het voordeel is dat een wandspiegel bij vele verschillende woonstijlen past. Dat hangt natuurlijk wel van de lijst af waar de wandspiegel in zit.

Tot slot laat een spiegel het licht reflecteren. De wandspiegel reflecteert het meest als je het tegenover een raam plaatst. Het licht dat in de wandspiegel valt, laat de kamer lichter lijken. Vooral handig als je donkere muren hebt in de kamer.

Trends

Tegenwoordig zijn spiegels in vele verschillende variaties te verkrijgen. Het is niet meer een saaie spiegel, maar soms een waardig kunstwerk. Zoals een wandspiegel met een omlijsting in de vorm van een oog.

Daarnaast komt het steeds vaker voor om meerdere spiegels met elkaar te combineren. Dit geeft een speels effect. De wandspiegel wordt niet alleen meer gebruikt als functie, maar ook zeker als decoratie.

Kiezen voor ronde spiegel

Als je kiest voor een ronde wandspiegel, zorgt dat voor extra dynamiek in het interieur. Veel aspecten in een kamer zijn al vierkant, zoals de muren, deur of een tafel. Een ronde wandspiegel zorgt dus voor meer afwisseling.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan accessoires?

Deze bestaat uit: