Eetkamerbanken

Bespaar ruimte met een trendy eetkamerbank! De Pronto Wonen eetbank Oro past perfect in een industrieel interieur, de Kiko eetkamerbank van bert plantagie in een Scandinavische woonstijl. Zo zijn er nog veel meer opties! Ontdek de mogelijkheden, maak een afspraak met een interieuradviseur.

Lees meer

22 resultaten

Pagina
per pagina

22 resultaten

Pagina
per pagina

Combineren met eetkamerbanken

Eetkamerbanken komen steeds vaker voor. De nieuwe woontrend in de eetkamer dus. De eetbank wordt vaak gecombineerd met bijpassende eetkamerstoelen en eetkamertafel. Het gaat vooral om het totaal plaatje, passen alle meubelen bij elkaar tot een geheel? Vind je het lastig om dat te bepalen? Onze adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren wat je het beste kan doen.

Kiezen voor een eetkamerbank

Waarom zou je voor je een eetkamerbank kiezen? Ten eerste omdat je meegaat met de nieuwe woontrend. Ten tweede omdat het extra zitplekken creëert. Dit is ideaal als af en toe meer mensen aansluiten aan tafel. Daarnaast zit je ook nog eens gezellig knus naast elkaar. Wat wil je nog meer?

Waar moet je op letten bij aankoop van eetkamerbanken?

  • Zorg voor je juiste hoogte tussen de tafel en de bank.
  • Kies voor de bekleding die past bij jouw interieur.
  • Ga voor een eetkamerbank die qua lengte overeenkomt met de tafel.

Bekleding eetbank

Interieurwereld heeft een divers assortiment als het gaat om eetkamerbanken. Een eetbank met een leren bekleding is stoer maar heeft toch een speelse uitstraling. Het voordeel van leer is dat het makkelijk schoon te maken is. Stoffen bekleding zorgt juist meer voor een warme uitstraling.

Een tip: een eetkamerbank met een rugleuning zorgt wel voor meer comfort. Maar met zachte kussens is een eetkamerbank zonder rugleuning ook comfortabel te maken. Bovendien kun je met kussens ieder seizoen een andere sfeer creëren, dus zeker een aanrader! Dit geeft ook eetkamerbanken met rugleuning ook een extra touch.