Horizontale Jaloezieën

Bij Interieurwereld kan je niet alleen terecht voor meubelen, maar ook voor raamdecoratie! Heb jij je oog laten vallen op jaloezieën? Niet zo'n gekke keuze! Met jaloezieën kan je zelf de lichtinval en privacy bepalen. Zeker handig als je op een drukke plek woont en liever niet hebt dat iedereen naar binnen kan kijken. Jaloezieën zijn hiervoor de ideale oplossing!

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

De voordelen van horizontale jaloezieën

✔ Op maat gemaakt

✔ Top-down Bottom-up functie

✔ Op afstand te bedienen

Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Aanschaffen jaloezieën

Jaloezieën kan in vele ruimtes worden gebruikt, van in de woonkamer, keuken tot zelfs in de badkamer! Het lijkt misschien eerst een flinke investering, maar je krijg er genoeg voor terug. Jaloezieën ogen mooi strak, omdat ze opmaat gemaakt worden. Bovendien blijft het tijdloos waardoor jij jarenlang van je luxaflex kan genieten!

Materialen

Jaloezieën zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Elk materiaal heeft zo zijn specifieke eigenschap.

  • Houten luxaflex: Kies voor hout als je wilt gaan voor een natuurlijke en warme uitstraling.
  • Aluminium jaloezieën: Heb je een moderne en strakke woonstijl met een luxe uitstraling? Dan sluiten aluminium lamellen hierop aan. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en zijn makkelijk schoon te houden. Zeer handig!
  • Bamboe jaloezieën: Wil je eens iets anders dan hout en kies je graag voor natuurlijke materialen? Kies dan voor het materiaal bamboe. Bamboe wordt steeds populairder. Het heeft een warme uitstraling en is bovendien ook nog eens duurzaam!
  • PVC kunststof luxaflex: Zoek je een luxaflex voor in de badkamer? Niet alle materialen kunnen tegen vocht, maar kunststof wel. Vandaar is dit materiaal een echte aanrader om in de badkamer te gebruiken.

Perfect fit raamdecoratie

Ben je op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een kunststof of aluminium raamkozijn? Dan is Perfect Fit de oplossing. Perfect Fit van Zonnelux is mogelijk bij rolgordijnen, plissé, duette® en aluminium jaloezieën. Monteren duurt ongeveer vijf minuten, zonder gebruik van een boormachine.

Perfect Click raamdecoratie

Met Perfect Click wordt de raamdecoratie op het raam bevestigd waardoor het raam zonder problemen open en dicht kan. Perfect Click is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd en waarbij de clips nauwelijks zichtbaar zijn. Perfect Click van Zonnelux is geschikt voor rolgordijnen, plissé 20 mm, duette® 25 mm en 16 mm/25 mm aluminium jaloezieën.

Breed en divers assortiment

De populairste merken die wij in ons assortiment hebben van raamdecoratie zijn Zonnelux en Luxaflex. Tezamen met alle andere merken, kunnen wij jou een breed en divers assortiment aanbieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook vocht- en vuilbestendige aluminium jaloezieën. Vind je het lastig om te bepalen wat voor raamdecoratie het beste past bij jouw ruimte en woonstijl? Of zit je nog te twijfelen over de verschillende materialen? Als je vragen hebt, twijfel dan niet. Laat je door onze gespecialiseerde medewerkers informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Laat je inspireren door de horizontale jaloezieën
Horizontale Jaloezieën Lookbook
Horizontale Jaloezieën Lookbook
Horizontale Jaloezieën Lookbook 2
Horizontale Jaloezieën Lookbook 3
Opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen

Dit doen wij bij je thuis!

Als je kiest voor jaloezieën op maat, dan komen wij bij je thuis de maten opmeten. Onze stoffeerders staan ook voor je klaar om de gekozen raambekleding bij je thuis te komen ophangen. We zorgen voor het totaal plaatje, van het adviseren, opmeten tot het plaatsen van de raambekleding.

Plan direct een afspraak