Matrassen

Een goede nachtrust is belangrijk om de dag goed uitgerust door te komen. Dit kan alleen met een matras dat past bij jouw lichaam. De adviseurs bij Interieurwereld helpen je graag om tezamen met jou op zoek te gaan naar een matras die bij jou past. Vaak een lastige keuze, omdat het een aankoop is waar je het liefst jaren mee vooruit wil. Doe een gratis slaaptest om te zien welk matras het beste bij je past!

Lees meer

50 resultaten

Pagina
per pagina

50 resultaten

Pagina
per pagina

Matras soorten

Het matrassenassortiment van Interieurwereld is heel uitgebreid en divers. Daarom is er voor ieder een passend matras te vinden. Van allerlei verschillende afmetingen tot verschillende soorten matrassen. Interieurwereld heeft pocketvering-, latex- en traagschuimmatrassen.

Aangezien iedereen een andere lichaamsbouw en slaaphouding heeft, is het helemaal niet zo gek om in een tweepersoonsbed twee losse matrassen te plaatsen. Dit om fysieke klachten zoals schouder-, nek- en rugpijn te voorkomen.

Stel dat een stevig en harder matras het meest geschikt is voor jouw partner, maar jij wilt het liefst een zacht matras. Dan is dit de ideale oplossing! Uiteindelijk staat een goede nachtrust voorop.

Merken bij Interieurwereld

Wij voeren een assortiment matrassen van merken van gedegen en bewezen kwaliteit. Wij voeren matrassen van onder andere de volgende merken: Auping, Avek, Ergosleep, Morgana, Pullman, Tempur en Trèca.

Duurzaamheid en matrassen recyclen

Wij zijn bewust bezig met het milieu. Daarom bieden we de mogelijkheid om de matrassen mee retour te geven. Wij zorgen ervoor dat de matrassen duurzaam gerecycled worden.

Gratis slaaptest en slaapadvies

Bij Interieurwereld kun je jouw slaap-DNA laten bepalen in een unieke testcabine. Deze digitale slaaptest van acht minuten bepaalt waar jouw lichaam ondersteuning nodig heeft. Een goede ondersteuning op de juiste plaatsen is belangrijk voor een goede nachtrust. Uit deze test blijkt dus wat jouw slaap-DNA is. Aan de hand hiervan kan onze adviseur met jou op zoek gaan naar het bed dat bij jou past. Nieuwsgierig geworden naar deze test? Lees dan hier er meer over.

Benieuwd naar ons assortiment? Deze bestaat uit: