Garantie

Al meer dan 70 jaar staat Interieurwereld van de Belt voor betrouwbaarheid en het veilig kopen van woonartikelen. Interieurwereld is een CBW-erkende woonwinkel, op alle artikelen zijn de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. De CBW-garantie biedt zekerheid door de opgestelde regels op het gebied van (aan)betaling, levering, levertijd, vervoer, annulering en garantie.

Naast de gebruikelijke 2 jaar CBW-garantie is het mogelijk om de garantie en bescherming uit te breiden met All in House garantie van 5 tot zelfs 7 jaar.

Klachten

Mocht je ondanks onze uiterste zorg en controle onvolkomenheden ontdekken aan het geleverde product, dan vragen we je dit zo spoedig mogelijk maar zeker binnen 8 werkdagen te melden via ons service-formulier.

Onderhoudsadvies

Wanneer je nieuwe meubelen hebt aangeschaft, is het erg belangrijk om het materiaal in goede conditie te houden. Je wilt natuurlijk dat je nieuwe meubelen zo lang mogelijk mooi blijven. Elk meubel en materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Ben jij benieuwd hoe je jouw meubelen moet onderhouden? Wij geven je graag een aantal tips! Lees hier hoe je jouw meubelen, vloer of matras het beste kunt onderhouden, verzorgen en reinigen met de juiste onderhoudsmiddelen.

•    Onderhoudsadvies voor hout
•    Onderhoudsadvies voor textiel
•    Onderhoudsadvies voor leder
•    Onderhoudsadvies vloerkleden 
•    Onderhoudsadvies matrassen