Hoekbanken

Met de beentjes languit op de bank relaxen? Dat is voor velen een must bij het zoeken en vinden van een nieuwe bank! Het aanbod in hoekbanken bij Interieurwereld Van de Belt verschilt van lederen design banken tot moderne strakke bankstellen. Ontdek bij accessoires leuke kussens om de bank nog comfortabeler te maken!

Lees meer

157 resultaten

Pagina
per pagina

157 resultaten

Pagina
per pagina

De voordelen van een hoekbank

Waarom hoekbanken zo populair zijn? We zetten de voordelen even voor je op een rijtje.

Voordeel 1: genoeg zitruimte. Met een hoekbank kun je efficiënt een ruimte inrichten en hoef je bijvoorbeeld niet nog een fauteuil in te slaan.

Voordeel 2: scheidingswand. Als je een grote open ruimte hebt, waarbij de woonkamer en de keuken bijvoorbeeld uit 1 ruimte zonder tussenwand bestaat, kan een hoekbank ook fungeren als scheiding. Zet de bank dan midden in de kamer in plaats van tegen de muur of in de hoek. Op deze manier heb je toch nog een gezellig zithoek, maar breek je de kamer wel in tweeën zonder dat je de ruimte kleiner laat lijken.

Voordeel 3: rustiger. Een hoekbank is groot, maar doordat je alleen de bank plaatst en niet meerdere losse elementen zorgt dit voor meer rust. Mocht je dit te rustig vinden, dan kun je de spanning altijd terugbrengen met accessoires.

Voordeel 4: optimaal benutten. Doordat deze bank een hoek heeft en hierdoor dus eigenlijk een extra zitplek heeft, gaat er geen ruimte verloren. Super handig als de woonkamer net iets te vol wordt door het combineren van twee banken of een bank en een fauteuil.

Verschillende soorten hoekbanken

Je bent eruit. Een hoekbank is de perfecte bank voor in jouw woonkamer. De enige keus die je nog moet maken is: welke gaat het precies worden? In onze winkel vind je een ruim assortiment aan banken. Kom langs en laat je adviseren of probeer lekker zelf alle banken uit!

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan banken?

Bekijk hier meer: