Advies

Interieuradvies

Laat je verrassen door de nieuwe woonstijlen, op maat gemaakte kasten en uitgebreide collectie vloer, wand en raamdecoratie. Afhankelijk van je woonvraag gaat de adviseur aan de slag.

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je woning? Vul dan het afspraakformulier in!

Plan een afspraak

Slaapadvies

Met een goede nachtrust zul je je dag vol met energie beginnen. Om goed te kunnen slapen, heb je een slaapoplossing nodig die afgestemd is op jouw lichaamsprofiel. De slaapadviseurs van Morgana kunnen je hierbij perfect helpen! Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor je kunnen nemen voor een slaaptest en advies, maken we graag een afspraak. Maak een afspraak bij één van onze slaapadviseurs!

Plan een slaaptest / slaapadvies

Vloer & raam advies

Ben jij op zoek naar dé perfecte vloer of de juiste raamdecoratie? Onze adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van vloeren, gordijnen en raambekleding. Een mooi interieur begint bij de woonsfeer afdeling bij Interieurwereld van de Belt; de vloer is de basis voor je interieur en mooie gordijnen of raamdecoratie maken het af. Bij Interieurwereld ben je verzekerd van advies, kwaliteit en een scherpe prijs! Maak een afspraak en stel je vragen aan onze specialisten!

Maak een afspraak